Hvordan installere en jording stang for et hus

March 6

Lyn streik kan skade et hjem elektrisk system og sikkerhetsfare til beboerne. Skikkelig jording huset vil bekjempe disse skadelige effekter av lyn. Et jordet hus består av ledninger festet til nøytrale buss i elektriske panelet og jording stang utenfor huset. Installere jording stangen er ikke komplisert, men det er noen faktorer som skal vurderes i installasjonen. Installere en jording stang er fullført i omtrent en time.

Instruksjoner

•Kontroller med lokal bygnings-avdelingen å fastslå kodene i byen for jording stenger. Byen koder varierer, men generelt stangen må settes 8 til 10 fot i bakken og 1/2-inch til 5/8-tommers diameter.

•Velg en plassering for stangen som ligger der ledningene fra elektriske panelets nøytral buss avslutte huset. Den bør være 12 inches fra foundation å unngå bunnteksten.

•Dig hull 6 inches dyp med en hagearbeid sparkel slik at du har et hull der å sette stangen. Sett stangen i hullet.

•Oppsettsveiviseren en 6 fot stigen ved stangen på nivå bakken. Kontroller stigen er stabilt før klatring det.

•Plasser en pole punds over Polen og smeller det ned på stangen. Løft opp pole-punds og smelle det ned igjen. Hver gang du smelle det ned pole vil drive videre i bakken. Fortsett denne prosessen inntil pole er satt inn til den skikkelige dybden. Bruke en slegge for de endelige tommene som pole-punds er for lang til å gjøre.