Hvordan installere en isolert Patio dekke

May 3

Hvor mye bruk du kan få ut av en uteplass begrenses ikke bare av fritiden, men også av værforhold. Installere en isolert patio dekselet vil holde din uteplass tørr på regnværsdager. Det vil også gi skygge og holde varmen fra solen ut, gjør terrassen et mer behagelig sted å nyte. Mens ulike isolert patio dekke kits har installasjonsinstruksjoner, følger prosessen vanligvis de samme generelle framgangsmåtene for å oppnå et deksel som tåler elementene uten å skade ditt hjem.

Instruksjoner

•Opprette en stige nær patio dekker installasjonen. Undersøke takskjegget under ditt hjem i taket og fascia av veggen for å finne et passende sted for installasjon av hodet, som er den vannrette linjen som festes en isolert patio dekke hjem.

•Velg et område som er solid og relativt glatt. For eksempel kan du fjerne den øverste raden på vinyl Fasader for å feste hodet til ditt hjem i yttervegg stenderne under takets takskjegget.

•Apply konstruksjon lim på baksiden av hodet som kommer i isolerte patio dekke kit med en pensel eller applikatoren som følger med limet.

•Trykk hodet mot installasjonsstedet. Kjøre skruer gjennom det, i mur eller tre stenderne på ditt hjem eksteriør, bruker en elektrisk skrutrekker eller makt drill med litt skrutrekker. Bruke mur skruer istedenfor skruene som ble levert i dekselet kit hvis skru hodet direkte i murstein og stein stukk.

•Clamp hodet i stedet, hvis mulig, bruker metall klemmer. Vente på bygging limet tørke i henhold til produsentens foreslo herding ganger for gjeldende temperatur og luftfuktighet.

•Sett inn monteringsbrakettene på isolerte terrassen dekk overskriften ved hjelp av medfølgende skruene og en elektrisk skrutrekker eller makt drill med litt skrutrekker.

•Measure plasseringen av innleggene som vil støtte hjørnene av dekselet med et målebånd og diagrammet inkludert i patio dekke kit.

•Sett betong parentes på terrassen gulvet der innleggene vil stige. Det er ikke nødvendig å grave footings hvis isolert patio dekselet vil bli støttet av et hode festet til ditt hjem.

•Sett og skruen i 4-ganger-4 trelast beordret til en lengde som passer høyden på innleggene dine til konkrete parentesene. Sett inn og skru i gjenstående rammen stykker fra terrassen dekke kit, koble innlegg til hodet og til hverandre på sine topper.

•Installer isolert terrassen dekk paneler av festing eller knuller dem på plass, følge installasjonsinstruksjonene som fulgte med kit.

Tips og advarsler

  • Les hele installasjonsinstruksjonene som følger med isolert patio dekke kit før du begynner installasjonen. Du kan finne ut at din vil fungere bedre på et annet sted eller krever spesiell installasjon basert på ditt hjem i oppsettet.
  • Sjekk å sikre at isolert patio forsiden du velger er godkjent for din region og i lokale bygge koden retningslinjer. For eksempel noen dekker ikke er godkjent for områder som mottar regelmessig snøfall, siden vekten av snøen vil invadere deres strukturelle integritet.