Hvordan installere en innkjørsel med flekker av gress

September 29

Spesialitet åpen-blokk betong og plast rydder systemer gjør installere "grønn" innkjørsler rask og enkel, eller minst enklere enn det var før disse produktene eksisterte. Det betyr ikke at de er billige. Imidlertid kan bruker enkel kvadrat utleggermaskin blokker ligger kontrolløren-stil rader alternerende med like store flekker av gress, sand, grus eller jordsmonnet, du sikre du har Green en innkjørsel som praktisk, uten å bruke massevis av penger. En permeable base av grus og sand under Asfaltutleggere vil hjelpe filteret vannfortynnbare urenheter og forurensning før vann blir til en grunnvann. Men vent, det er mer: grønn innkjørsler redusere urbane varme oppbevaring og - bortsett fra en annen klippe - er vanligvis vedlikeholdsfritt.

Instruksjoner

•Measure ut og mark oppkjørselen dimensjoner med innsats og hyssing. Finne ut hvor mange 12-tommers firkantede Asfaltutleggere må ved første tegne en skisse. På rutenettet papir, måle lengden og bredden av parameteren oppkjørselen. En fot av ekte avstand vil være lik en blokk på rutenettet papiret. Du trenger omtrent halvparten som mange utleggere som det er spesielle særtrekk i oppkjørselen din, eller færre hvis du lar midten av oppkjørselen gratis pavers. Ved å trene figuren på et rutenett, vet du akkurat hvor mange utleggere du trenger. Kjøp statister for eventuell erstatninger.

•Excavate området oppkjørselen til en dybde på 12 inches. En liten traktorgravere er det enkleste alternativet, men i de fleste jord kan du grave ganske raskt med god hage spade og trenching hakke. Kontroller at jorda fuktig hvis du hånd-grave.

•Kontroller alle områder av nettstedet for å sikre det er nivå. Legge til 6 inches av grus. Glatt det jevnt rundt i oppkjørselen området, med baksiden av jern rake. Gå på grus i støvlene, å drepe det. Kontroller at det er nivå. Legge til 3 inches av sand, jevne det, gå på det, så sikre det nivå også.

•Løsne eller "lo opp" pakket sand overflaten med en leaf rake, så Asfaltutleggere vil synke ned og bosette seg i sand laget. Legge ned utleggere i et rutemønster, eller i et egnet mønster av ditt valg, for eksempel en fiskebensmønster, en glidelås mønster eller en forskjøvet sjakkbrettmønster.

•Scatter sand langs toppen av pavers, deretter feie sanden i mellomrommene mellom dem til en dybde på ca 1 tomme. Sand vil hjelpe låse pavers på plass. Gå over pavers i alle retninger for å avgjøre sanden.

•Kuleis jordsmonnet i tomrommene mellom pavers og vann det grundig med en hageslange jord helt fyller tilgjengelig plass og ro på plass. Plante ornamenter golfbaner frø mellom pavers, eller ellers installere plenen som du normalt ville gjøre.

Tips og advarsler

  • Kontroller at utlegger radene er selv i begge retninger ved hjelp av et nivå, stakes og hyssing, om ønskelig.
  • Ikke kjøre på grønne oppkjørselen til plenen er veletablert og tøff nok til å tåle vekten av kjøretøy.
  • Ikke park alle kjøretøy på grønne oppkjørselen for omfattende perioder å unngå blokkerer solen gresset trenger å holde seg frisk.