Hvordan installere en innfelt Light Fixture

August 14

Innfelte lysarmaturer er en perfekt belysning løsning for et rom som har lav takhøyde, høye himling eller noe i mellom. Når forbeholdt mest posh hjemmene, i dag, kan noen velge å installere innfelt lys for å legge litt stil og raffinement til et rom. Her er hvordan du installerer innfelte lysarmaturer.

Instruksjoner

•Først av, det er litt enklere å installere innfelte lysarmaturer i et rom som ikke er ferdig, betyr at gips ikke er installert til taket. Selvfølgelig, hvis du gjør en renovering, som normalt kan ikke saken. Du kan fremdeles installere innfelte lysarmaturer i en ferdig rom; Det tar bare litt lenger og du må ha tilgang over taket.

•Scope ut i rommet og bestemme hvor du skal installere den nedsenkede lysene. For maksimal lysstyrke, og estetikk, plassere dem jevnt rundt i rommet. Bruk din stud finder til å finne stenderne i området du går å bli installere inventar for å redusere unødvendige uhell.

•Bruk den måler tape og blyant for å markere innslag steder. Prøv å holde alt så jevnt fordelt som mulig.

• Din innfelt lys fixture burde ha kommet en kutte mal, men hvis det gjorde ikke, bare holde det opp til taket opp ned og spore rundt kanten av kampen så du ikke kutte retningslinje. Gjør dette for hvert lys. Deretter bruker du tørrmur så for å kutte ut hullene.

•Nå må du ta lysarmaturer og installasjon forsyninger og venture i loftet. Kontroller at du har et bord eller noe å gå på oppe så du ikke tilfeldigvis sette en fot gjennom taket! Angi hver innfelt lys innslag i sin hullet.

•Strekk ut ekspansjon armer lys kampen slik at de kommer fra stud til stud. Bruk den Oppladbar drillen for å feste ekspansjon armene i stud, eller du kan spikre dem med en hammer hvis du foretrekker (men i et stramt rom som et loft, drill fungerer best).

•På innslag beholderen, vil det være en set-skruen å holde kampen fra beveger seg langs baren ekspansjon. Stramme til holde beholderen stasjonære.

•Åpne opp koblingsboksen på lyset lampen. Fjern én av knockouts og bringe din feed ledningen fra bryteren (som skal være slått av i bryterboksen) til koblingsboksen. Sikre den til boksen bruker en elektrisk ledning kobling. Stripe ca 3/4 inches av isolasjon av endene av alle ledninger. Hvis du kontrollerer alt lys fra en strømkilde, deretter kjøre en lengde av elektrisk ledning fra denne neste innfelt lys i linjen.

•I boksen første krysset vri bakken ledningene sammen og sikre dem med wire-kontakt. Deretter vri hvit ledningene sammen og sikre dem med wire-kontakt. Til slutt, gjør samme med svarte ledninger. Rundt hver tråders, hvor den møter ledningen, lag en stripe av elektriske tape rundt for ekstra sikkerhet. Erstatte koblingsboks dekselet og gå til neste kampen. Instruksjonene samme ledningene.

•Depending på hvilken innfelt lys fixture du har kjøpt, må du holde isolasjon fra beholderen. Hvis du kjøpte IC (isolert taket) inventar, kan du sette isolasjonen rett mot den. Men hvis du kjøpte NIC (Non-Insulated tak), må du holde isolering minst tre inches fra alle sider av lys beholderen. Dette er svært viktig fordi NIC inventar opprette mye varme og overlapping det med isolasjon, kan det være en mulig kilde for brann.

• Tilbake nede, installerer dekorative trim på innfelt lys kampen og installere riktig vurdert lyspærer. Slå deg breaker tilbake på og vende bytte å sjekke ut ditt nye, sofistikerte rom!

Tips og advarsler

  • For å holde tritt med grønn livsstil, finnes mange fluorescerende flom lamper på markedet som du kan bruke i innfelte inventar.
  • For mer kreativ kontroll over stemningen i rommet, kan du vurdere å erstatte din bryteren med dimmer bryter. Sjekk ut linken i ressursene nedenfor for å lære hvordan!