Hvordan installere en innbindingsmarg skjerm

June 12

Hvordan installere en innbindingsmarg skjerm

Installere en innbindingsmarg skjerm til eksisterende takrenner kan eliminere noen vedlikehold til vann dreneringssystemet. Skjermer brukes til å holde furu nåler, kvister og løv inn rennesteinen. Redusere behovet for klatring en stige og rense ut innbindingsmargene på våren kan og høsten vedlikehold, selv om skjermer ikke kan være helt idiotsikker. De kan installeres på en enkelt helg med enkle håndverktøy.

Instruksjoner

•Plasser stigen i en sikker posisjon langs rennesteinen. Hvis du føler deg komfortabel taket skråningen er bratt, arbeid fra taket. Rulle rennesteinen skjermen fra den ene enden av rennesteinen til den motsatte enden. Kutt skjermen til lengde med tinn snips. Kaste den skarpe kanten, cut slutten, på skjermen under som utsatte ledninger kan utgjøre en fare.

•Passer øvre kant av skjermbildet under nedre kant av det første løpet av helvetesild. Dette er vanligvis et dobbelt lag med helvetesild. Plass skjermen mellom de to lagene. Skjermen skal passe under første løpet av si to tommene.

•Plasser skjermen videoklipp hvor som helst fra 18 til 24 tommer på center. Klippene er produsert så kanten av skjermen passer under utenfor kanten av metall rennesteinen. Utklippet passer rundt kanten av skjermen og en lang kategorien deretter går over toppen av den ytre kanten av rennesteinen.

•BEGIN i en ende av skjermen og form lang klippet over toppen av rennesteinen. Kategorien kan bli dyttet eller dannet på plass med hånden. Holde skjermen kjører i en rett linje.

•Sørg parring kantene av skjermen rennesteinen kanten som du jobbe deg ned rennesteinen systemet. Som er under Helvetesild vil "flyter" på plass. Overlappe alle hjørner av rennesteinen med et dobbelt lag av skjermen.

Tips og advarsler

  • Tak med overhengende trær kan oppleve blader dekker skjermen i løpet av høsten. Du må fortsatt klatre taket og fjerne bladene riktig rennesteinen drift.
  • Klatring stiger krever fysisk anstrengelse og god balanse. Hvis du er ubehagelig utføre oppgaven, kan entreprenører leies å installere skjermene for deg.