Hvordan installere en Inground basseng stigen

August 4

Hvordan installere en Inground basseng stigen

Installere en inground svømmebassenget stigen legger til en sikkerhetsfunksjon i bassenget, særlig i deep end. Personlig smak bruke stigen å supplere eksisterende inground konkrete tiltak eller bruke den som den eneste oppføringen finnes. Stigen har vanligvis strukturert for å hindre slips under opp- eller nedstigende og sikkerheten skinner som kjører hele lengden for enkel mens inn eller eksisterende bassenget. Installere stigen til din eksisterende inground basseng riktig for å unngå ulykker eller skader.

Instruksjoner

•Spray stigen kopper på gulvet bassenget bruker høytrykks spray eller hageslange for å fjerne smuss og skitt som samler om vinteren, når bassenget ikke er i bruk. Bære en ansiktsmaske for å hindre fly rusk fra å nå din munn eller nese.

•Skyv stigen støtfangere eller plast setter inn i begge de åpne endene på bunnen av stigen som hvile på bassenget er sideveggen. Støtfangere beskytte bassenget duken, spesielt hvis det er vinyl, fra riper eller kutt forårsaket av den skarpe endene av stigen.

•Juster metall stigen kile lokalisert innenfor hver stigen kopp. Løsne bolten kile med en åpne slutten fastnøkkel i klokkeretning slik at den hviler jevnt mot den ytre kanten av stigen cup veggen. Dette skaper en åpning for nedre enden av stigen skinnen så stigen holdes fast på plass og ikke flytte.

•La dekselet ringer på skinner av stigen. Disse ringene dekk stigen kopper etter kilen strammes.

•Lavere stigen i bassenget nøye så støtfangere ikke faller ut, og skyv nedre ender i stigen kopper. Trykk skinner i koppene til lave ender resten jevnt inni. Skritt tilbake for å Kontroller at stigen selv fra begge sider og ikke skjeve.

•Mark stedet for rekkverk på tre terrassebord, betong eller fliser kanter med en markør. Bore pilothull for hver rekkverk gjennom kanting.

•Sett flenser i rekkverk for tre dekk og presse hver rekkverk gjennom pilothull. Presse to 3-tommen terrassebord skruene i hullene i hver flens å feste det til dekk. For betong og fl kanter, bare skru den anker eller bolt som kommer med forsamlingen å sikre rekkverk på plass. For ekstra sikkerhet, kutte en del av betong kanter og installere maskinvaren på den nye utsatte delen av betong.

•Vri stigen kile bolt med skiftenøkkelen i en mot klokken mote å stramme den for å installere det på tre dekk. Kilen stiger opp mot stigen skinnen og holder stigen fast på plass.

Betong og fl kanter, installere metallplaten som følger med maskinvaren der rekkverk inn kanting å dekke skjemmende hullene og hindre rusk buildup.

Tips og advarsler

  • Hvis kjøper en ny stige, mål avstanden fra gulvet i bassenget til toppen for å bestemme dimensjonene. De fleste kommersielle stiger er 18 inches bredt.
  • Rengjør stigen skinner med en fuktig klut før du installerer den.