Hvordan installere en indre fransk avløp

October 29

Hvordan installere en indre fransk avløp

Periodiske våt kjellere med en forhøyet grunnvannspeilet signalet behovet for å beskytte din eiendom og opprettholde en tørr kjeller. En fransk avløp og en sump pumpe kan være nødvendig for å løse problemene til tilfredshet. Mye av manuell arbeidskraft og tungt utstyr er nødvendig. Fremgangsmåtene kan være et DIY prosjekt hvis du har tilgang til nødvendige verktøy og kan få hjelp fra venner og slektninger. Alternativet er å ansette en erfaren hjem entreprenør med en jackhammer å jobbe med deg eller kontrakt for hele jobben.

Instruksjoner

Installere en fransk avløp i kjelleren

•Dig en 1-fot bred grøft rundt bunnen av din kjellervegger bruker en jackhammer og slede for å bryte opp betongen. Bruk en hammer og meisel for å glatte ut kantene av din grøft. Det bør være dypt nok til å holde dreneringsrør. Fjern betong og rusk å bruke en trillebår utføre til en dumper for ekstern avhending.

Sette inn en perforert pipe i fransk avløp. Kutt til lengde og at den passer i forberedt grøften. La røret til faller noen inches i én retning mot uttaket slik tyngdekraften vil gjennomføre vannet som akkumulert fra datakanalen. Legge til koblinger til ender og lim dem sammen. Møte perforerte hull i rør og vikle røret med filter medier å hindre sediment buildup. Dekke fullstendig med ert grus.

Sette inn en sump pumpe utenfor i et reservoar å holde avrenning fra rør og pumpe fra huset. Dette er valgfrie avhengig av vannet som akkumulert. Konsulter en hjem entreprenør om behovet for en sump pumpe installasjon. Du kan ønske ham størrelse pumpen, grave reservoaret og hekte den elektrisk. Koble det fransk avløpet til utenfor reservoaret eller sump pumpen i reservoaret via en solid pipe. Reparere gulvet slik den var opprinnelig. Betong kan blandes på nettstedet hvis mindre mengder påvirker reparasjon eller ordre i Paris Forhåndsblandet og bringe den inn i kjelleren med at trillebår. Flytende betong med en 2 tommers-x 4-tommers styret og murskje avsluttet gulvet. Bruke en fuktsperre eksponert betong fylt over franske avløpet.

Tips og advarsler

  • Fjerne en oppsamlet Grums en gang i året for eksisterende fransk avløp som er fylt med vann og strøm. Få en håndholdt press sprøyta. Denne super pad sprenger gjennom plugget rør og er svært effektiv i å gjenopprette den renne nytten.
  • Tungt utstyr som jackhammers er farlig. Bruke hansker og hørselsvern. Det kan være bra å sende familien for en liten ferie mens du bruker hammer i kjelleren.
  • Sump pumper må godkjennes for nedsenkbare bruk og autorisert elektriker ansatt for å følge byggforskrifter.