Hvordan installere en indre døren lås

October 23

Hvordan installere en indre døren lås

Interiør dørlåser er litt annerledes enn din oppføring døren Nøkkellås. Utenfor døren knott har et lite hull og innsiden håndtak har vanligvis en tommelfingeren knapp som du slå til låse døra. I stedet for en lås sylinder, innsiden døren knott har en flat metall eller firkantet kategorien som vil passe inn i batterilåsenheten innenfor døren. Etter fjerner gamle låsen, kan du installere en ny døren lås på 30 minutter. Interiør dørlåser er tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

•Still nye døren lås batterilåsenheten i utkanten av døren og teste passformen til låsen platen. Låsen platen bør passe flush til kanten av døren. Hvis platen ikke passer flush, spore utenpå platen på døren kanten med en blyant og trekke batterilåsenheten ut av døren.

•Mortise området innenfor området spor med tre meisel og hammer. Fjerne veden innen spor og så dypt som tykkelsen av låsen platen. Inn i batterilåsenheten døren kanten og sete klinke platen flush til døren. Sikker låsen platen med tre skruer og en Phillips-skrutrekker.

•Plasser streik platen over eksisterende hull på døren ramme jamb. Streik platen hullet bør passe rundt eksisterende hullet i skogen og strike plate ansiktet bør være flush med jamb. Eventuelt mortise området for streik platen som klinke platen. Sikre streik platen til døren ramme jamb med tre skruer.

•Still utenfor døren håndterer inn døren utenfra. Ermene på håndtaket burde passe inn i de to runde hullene på deksellåsen og noen har en sqaure pinne som passer i midten av batterilåsenheten.

•La innsiden døren håndtaket forsamlingen i døren fra innsiden. Sikre håndtakene sammen med de to lange skruene. Det er to lange skruen som er gjenget helt som følger med kit. Skruene inn gjennom to hullene på innsiden knotten frontplaten og ermene på ytre håndtaket. Stramme skruene med et flathead skrutrekker.