Hvordan installere en HPS Light Fixture

October 11

Hvordan installere en HPS Light Fixture

Et høytrykk natrium eller HPS, bruker lys ionisering xenon, kvikksølv og natrium for å skape et lyst opplyst natrium damp. Det sterke lyset bruker mindre strøm enn standard kvikksølv belysning. Denne kostnadseffektivitet gjør HPS lys programmer utbredt for utendørs sikkerhetsinnstillinger, både kommersielt og hjemme. Moderne HPS belysning består av en monterbar fixture omfatter en automatisk ballast å optimalisere effekten av pære. Installere en HPS krever lys fixture oppmerksomhet til sikkerhetsaspektet ved et elektrisk apparat montering prosedyren.

Instruksjoner

•Kontroller med elektriker at den installerte kabler for HPS lyset lampen er tilstrekkelig for effekten av pære. Bruk en kabel-og-rør meter for å kontrollere veggen på hver side av isolerte kabelende slik ingen ytterligere kabel eller rør er i veggen bak hvor du skal bore monteringshullene.

•Slå av elektrisitet fra boksen strøm i hjemmet. Plasser HPS monteringsbraketten på veggen og bruk en snekker nivå for å sikre braketten er rett. Bruke en blyant merke midten av brakett montering hull.

•Drill montering hull i veggen med en elektrisk drill til dybden og bredden av HPS lyset skruen-utrustning instruksjoner. Sett den medfølgende skrue ankere hullene. Bruk en skrutrekker til fest skruene som følger gjennom monteringshullene på braketten og inn skruen ankrene i veggen.

•Åpne elektriske boliger lokket på HPS lyset lampen. Fjerne tapen isolasjon rundt veggen kabelen. Bruk en ledninger blokk til wire sammen like-for-like ledninger fra veggen kabelen til lys fixture ledninger. Vanligvis fargekodet ledninger link live-å-bo, nøytral-til-nøytral og bakken-til-bakke.

•Fasten elektriske boliger lokket tilbake på HPS lys kampen slik at ledningene blokken er inni og veggen kabelen avslutter bolig via kabel hullet.

•Monter HPS lys fixture på monteringsbraketten og stram festene for å sikre lyset i stedet. Hvis du kjøpte pære separat, setter du HPS pære innslag type og instruksjoner. Bytte strøm på å etablere makt til lys.