Hvordan installere en høy Tensil elektrisk gjerde

March 25

En høy strekk elektrisk gjerde er et populært fekting valg for en rekke husdyr arter, inkludert hester, kyr og mindre dyr. Installere denne typen gjerde innebærer viktige prosessen med stramme og elektriske ledninger. Uten skikkelig jording av din gjerde lader være dyr mer sannsynlig å teste og flykte fra gjerdet. I tillegg til å være billig, er en høy strekk elektrisk gjerde et langvarig alternativ til vevet feltet gjerder og fungerer spesielt godt for å avskrekke rovdyr.

Instruksjoner

•Determine plasseringen av din ledninger. Merke hvert hjørne innlegg med kritt vise plasseringen for hver ledning. Mest generelle formål høy strekk elektrisk wire gjerder har 5 til 7 ledninger, med bunnen ledningen er 6 til 9 tommer fra bakken. Topp wire er vanligvis ca 36-48 inches fra bakken, avhengig av dyr skal inneholde med din gjerde.

•Installer isolatorer på hjørnet og slutten innlegg. Hjørne og slutten innlegg krever terminal plast isolatorer, som er spesielle isolatorer som Koble ledningen og la den være koblet til hjørnet innlegg uten jording ut. Loop hver terminal plast isolator med en separat del av wire og vikle den rundt hvert anker innlegg for å sikre den. Gjenta denne prosessen for hver ledning på hvert anker innlegg.

•Strekk ledning mellom isolatorer og installere linjen innlegg isolatorer. Først Installer bunnen ledningen, som er din guidekabel. Koble guidekabelen til det første hjørnet stolpe isolator og strekke det, sikre det til neste anker post. Installer linjen innlegg isolatorer på hver linje innlegg og tråden ledningen gjennom plast guider på hver isolator. Gjenta denne prosessen mellom hvert sett anker innlegg for hver ledning.

•Strain ledningen. Installere en innebygd sil midt på den lengste rette strekningen av gjerdet på hver ledning. Stram gjerdet med siler til hver ledning er stram og ikke synke.

•Koble strømførende kabler med en genser wire på hjørnet stolpe nærmest å gjerde laderen. Klipp en del av wire din leftover rull med wire og vikle en ende rundt bunnen ledningen. Streng denne genser wire gjennom isolert kabel og deretter legge den til tredje ledningen. Gjenta denne prosessen for hver andre ledningen i gjerdet. Målet ditt er å koble ladet ledningene sammen og holde dem fra å berøre jordet ledningene.

•Koble energi ledningene til gjerdet laderen. Måle en ekstra del av wire som strekker seg fra genser ledningen til gjerdet laderen. Denne ledningen, bly ut ledningen, vil tillate ladet ledninger å koble til gjerdet laderen. Ledningen en ende av bly ut ledningen til genser ledningen og tråd det gjennom isolert kabel. Koble den andre enden av ledelsen ut ledningen til positiv gjerdet terminal på gjerdet laderen.

Tips og advarsler

  • Sjekk din gjerde regelmessig for å sikre at det er spenn riktig og ladet ledningene er ikke jording ut på gjengrodde kratt.