Hvordan installere en hovedhuset elektriske Panel

December 28

Hvordan installere en hovedhuset elektriske Panel

En hovedhuset elektriske panel installeres på en indre vegg, nær der den elektriske meter installerer på utsiden av huset. En elektrisk panel kan installeres under bygging av en hjem eller øke størrelsen på et gjeldende elektriske panel. Størrelsen på panelet boksen bestemmes av flere faktorer, inkludert arealet og om ditt hjem er supplert med gass service. Sjekk med din by eller kommune for krav må oppfylles for å installere en hovedhuset elektriske panel.

Instruksjoner

•Contact elektrisk tjenesteleverandøren har elektriske tjenesten frakoblet hvis du vil installere en erstatning elektriske panel. Når du installerer en ny hovedhuset elektriske panel, kontroller at det elektriske meter ikke er installert.

•Fjern baren viktigste buss fra nye elektriske panelet. Baren buss festes til en plast setter, og alle breakers koble til. Avhengig av produsenten av panelet, det glir inn i riller kutt på baksiden av panelet eller festes med skruer.

•Installer hovedhuset elektriske panelet i eller på veggen rett overfor meter for installasjonen. Sett inn treskruer gjennom hullene i boksen metallpanelet og inn i veggen studs å sikre boksen på plass. Utvide foran den for 1/2 tommen forbi stenderne å tillate gips.

•Plasser et spor skrutrekker mot fortrenging på topp og side panel nederst. Strike håndtaket slutten av skrutrekkeren med hammer for å løsne knockout fra metall.

•Grab av metall knockout med tenger og vri det før det bryter bort fra boksen. Du trenger ikke å fjerne alle knockouts, bare hvor nødvendig å trekke de elektriske ledningene i boksen.

•Skru låsemutteren fra en klemme-kontakten. Slip den gjengede enden gjennom knockout og i indre av panelet. Tvinn låsemutteren på trådene å sikre klemme koblingen i boksen elektriske panel. Klemme kontakter varierer i størrelse og størrelsen du bruker, avhenger av størrelsen eller beløpene av ledninger du vil trekke gjennom knockout. Fortsette å installere klemme koblinger i hver knockout du fjernet.

•Trekk ledningene fra din forskjellige kretser om klemme kontaktene. Stram de to skruene på klemmen kontakten på utsiden av panelet å sikre elektrisk ledningene til boksen.

•REINSTALL buss bar i boksen panelet. Feste din circuit breakers på buss baren ved å skyve baksiden av breaker under sporet langs kanten av plast sette. Trykk foran breaker over metall tilkoblinger i midten av baren buss.

•Sett ledningene fra huset kretser i effektbrytere hvis kodene i din by eller kommune kan du utføre den elektriske forbindelser i panelet.

•Trekk tre ledninger koblet til meter bunnen på utsiden av huset på toppen av hovedpanelet. Koble ledningen som nøytrale med hvit tape eller en nøytral etikett til lug øverst i baren nøytral.

•Stram lug med en skrutrekker til å holde ledningen til baren. Baren nøytral kobles direkte til baksiden av panelet og er atskilt fra buss bar innsatsen. Det er en sølv inne fargen og har flere skruer ned lengden på baren; mengden av skruer varierer fra panelet til panelet.

•Koble gjenværende to ledningene fra måleren base til to kabelsko øverst i baren buss inn. Stram kabelsko med en skrutrekker til å holde to ledninger til buss bar innsatsen. Ikke Fullfør alle elektriske tilkoblinger hvis byen eller kommune krever en lisensiert elektriker gjøre disse tilkoblingene.

•Sett dekselet nye hovedhuset elektriske panelet med skruene som ble levert med den nye panel-boksen.