Hvordan installere en House-Alarm

November 4

Hvordan installere en House-Alarm

Huset alarmer er utformet for å varsle hjemmet bolig en brann eller en inntrenger prøver å bryte i. Hjem alarmer kommer i mange former og varianter, med noen bruker trådløs teknologi og andre som krever tilkobling til ditt hjem strømforsyning.

Instruksjoner

•Kontroller instruksjonene på hjem alarmsystemet. Kontroller at den inneholder alle de nødvendige komponentene for å installere alarm.

•Velg poeng å passe alarmsensorer. Dette bør være potensielle inngangspunkter tyver, som foran og bak dører og vinduer som kan være sårbare for inntrengning. Hvis du holder et kjøretøy eller andre verdifulle eiendeler i garasjen, passe en sensor på garasjeporten, også.

•Passer sensorer ved å plassere magneter og sensor knapper i henhold til instruksjonene på hjem alarmsystemet. Sensoren poengene kan bores med en elektrisk drill og hull sikret ved hjelp av putty og en sparkel. Åpne og lukke dører eller vinduer sakte slik bryteren sensor aktiveres.

•Leveres med alarm (hvis alarmen er trådløst) mot. Bruk en krets-løkke i stedet for en egen ledning for hver sensor. Dette vil sikre viktigste alarmen utløses når noen sensoren er brutt. Utvide alarm ledningen mot ved taping det langs perimeteren på gulv og vegger med duct tape. Kontroller at ingen ledninger er løs som dette kan føre til ulykker.

•Koble alarm ledningen til kontrollpanelet ved å følge instruksjonene som følger med hjem alarm. Knytte den til en vegg med en skrue og skrutrekkere. Kontrollpanelet kan du aktivere og deaktivere alarmen som kreves. Dette bør være på et punkt av lett tilgang, som bare i foran eller bak døren.

•Test Kontrollpanel for å sikre alle sensorer fungerer ordentlig. Velg et passord som lar deg overstyre kontrollpanelet hvis alarmen gå av ved et uhell.