Hvordan installere en Honeywell termostat CT410

February 25

Honeywell CT410 Elektrisk oppvarming termostaten er et kostnadseffektivt valg i leverer pålitelig linje spenning kontroll med en bi-metal temperatursensor for baseboard og tvunget Varmluftsvifter veggen. Det er en veggmontert enhet som krever kabling strømbryteren og varmeapparatet. En ny systemet (termostat og oppvarmet) installasjon er mer komplisert enn å erstatte en gammel termostat og vil kreve en mer omfattende kunnskap i ledninger, så en profesjonell elektriker anbefales. Installere en ny Honeywell CT410 termostat, men er ikke vanskelig med riktig verktøy og oppmerksomhet til hva du gjør.

Instruksjoner

Slå av strømmen for overlastbryteren boksen som fører til termostaten.

•IDENTIFY ledningene som kommer ut av koblingsboksen. Det skal være to hvite og to svarte ledninger, en av hver farge fra strømkilden og varmeapparatet. Separate ledningene som kommer fra strømkilden fra de som går til ovnen.

•Skjære av vindsperre fra alle ledningene med wire strippere eller verktøyet kniv så det er omtrent 1/2 tommers utsatt wire. Ofte er ledningene på nye termostaten allerede kuttet.

•Koble hvite og svarte ledningene som kommer fra overbelastningsbryteren (makt kilde) til rød ledninger fører til termostaten med elektriske kontakter. Bryte koblinger med elektriske tape.

•Koble hvite og svarte ledningene som kommer fra ovnen (load) til svarte ledninger fører til termostaten med elektriske kontakter. Bryte koblinger med elektriske tape.

•Sett bunnen av termostaten på veggen ved å skru den den riktige hullene i den elektriske koblingsboksen i veggen. Feste dekselet til termostaten.

Slå på strømmen på strømbryteren og test termostaten ved å flytte den runde knappen til høyre til ovnen slås på.

•Still temperaturen til ønsket innstilling.

Tips og advarsler

  • Før arbeider med alle elektriske tilkoblinger er det viktig at kilden til makt slås av.