Hvordan installere en Honeywell RTH221 på en to-tråds kjele System

December 26

Hvordan installere en Honeywell RTH221 på en to-tråds kjele System

En kjele systemet er et varmesystem som består av en kjele, en pumpe og baseboards forbundet med vann varme. Den bruker en kjele varme og sirkulere vann, som distribuerer varme gjennom et hjem. Honeywell RTH221B termostat holder temperaturen i hjemmet. Den regulerer varmen i huset som vann har en varierende temperatur mellom 120 og 210 grader Fahrenheit. Installere en ny Honeywell RTH221B termostat for en to-tråds, lav spenning program er bedre enn å bruke en mekanisk termostat fordi det er digitalt regulert, nøyaktig mer og påvirkes ikke av nivå/montering som tradisjonelle mekanisk termostaten. Det tar ca tre til fire timer for å installere.

Instruksjoner

•Les manuell av kjele og Finn terminaler, koblingsboks eller leder for en ekstern termostat. Løsne låseskruen nederst på termostaten og ta den fra hverandre ved å løfte ansiktet fra bunnen, fjerner den fra veggen plate (base). Termostaten har fem terminaler, hvilke er benevnt Y, G, Rh, Rc og W. finne W og Rh terminaler, som disse vil være de to som skal brukes. En jumper bånd Rh og Rc sammen; holde genseren koblet.

•Velg plasseringen for Honeywell RTH221B termostaten. Sikre det er fra varmekilde som sofakroken på en indre vegg. Det bør være i et område hvor ledninger/kabler kan installeres fra termostaten kjelen. Mål avstanden fra termostat til kjelen og legge til om to fot bestemme lengden på ledningen må du installere termostaten.

Slå av strøm til kjelen ved å slå av de tilknyttede strømbryteren. Kontrollere ved å slå på bryteren ligger på siden av kjelen og hvis branner makt er fortsatt på. Finne riktig breaker.

• Kjør den 18-gauge, 2-tråds kabelen fra kjelen til termostaten. Ikke avskåret overflødig ledningen, og la det løs i begge ender. Dette vil være nyttig for fremtidige feilsøking. Kontroller at ingen ledninger er henger eller løst. Bruk stifter eller festene for å feste det til vegger, tak osv. Hvis det er for stramt kan det skade ledningene.

•Strip av 1/4 tommers wire isolasjon og koble to ledninger til terminalene for termostaten i kjelen. Hver kjele er forskjellige, så det er viktig å følge instruksjonene fra kjele manuell i koble ledningene.

•Monter Honeywell RTH221B termostat på veggen med skruene som ble levert. Kle av 1/4 tommers wire isolasjon. Løsne festeskruen W terminalen og sett første ledningen. Skru og ledningen er festet. Sett deretter inn andre kabelen Rh terminal samme fremgangsmåten som første ledningen.

•Sett to AAA-batterier i termostaten, og montere termostaten ansiktet til veggen plate. Skru på bunnen av termostaten, og slå på elektrisk kraft til kjelen.