Hvordan installere en Honeywell RLV430 termostat

December 4

En Honeywell RLV430 programmerbare termostat kan redusere ditt hjem oppvarming kostnader samtidig opprettholde en behagelig temperatur. Programmerbare Termostater hjelp spare penger ved å automatisk senke temperaturen når du er ut av huset. Termostaten så hever temperaturen tilbake til din foretrukne nivået når du er hjemme. Du kan installere den ved hjelp av grunnleggende verktøy i RLV430 er fullt programmerbare å passe tidsplanen.

Instruksjoner

Frakobles strøm fra eksisterende termostaten ved å slå av bryteren eller fjerne sikring. Fjern eksisterende termostaten fra boksen vegg med en skrutrekker. Noter nummeret ledninger koblet til eksisterende termostaten. Koble ledningene ved å skru ut ledningen kontaktene og fjern termostaten.

•Bruk inkludert Skjøteanordning wire kontaktene å koble to svarte ledningene fra baksiden av Honeywell RLV430 til hvite og svarte ledninger i veggen boksen for to-tråds installasjoner.

•Bruk inkludert kontaktene å koble to svarte ledningene fra boksen veggen til to svarte ledningene fra RLV430 og bruke en kobling til å koble de to hvite ledninger i boksen hverandre for firetråds installasjoner.

•Tuck ledninger i boksen veggen. Justere venstre eller høyre monteringshuller i termostaten med skruehullene i boksen veggen. Sett inn de inkluderte skruene i hullene og stram sikkert med en skrutrekker. Slå bryteren på eller erstatte sikringen å gjenopprette makt til varmeapparatet.

•Test ovnen for forsvarlig drift ved å justere varme opp og ned og sikre at ovnen slås av og på. Koble strøm fra ovnen og kontrollerer alle tilkoblinger hvis varmeapparatet ikke virker som det skal.