Hvordan installere en håndkle Bar i bad

August 24

Våte håndklær kan veie en mange-så det er viktig at alle håndkle bar du installerer sterk nok og tilknyttet solid vegg-i for å holde vekt. Nå, håndkle barer kommer i alle slags design, stiler og farger- men for det meste, de har en felles problemet deres lengden ikke tilsvarer avstanden mellom veggen studs i 99 prosent av amerikanske hjem. Med andre ord, kan du installere dem direkte i solid tre.

Vanligvis er best du kan gjøre installere ene direkte inn i en vegg stud, mens den andre enden er støttet med en vegg anker (som en molly bolt eller veksle bolt). Her er hvordan du skal gå om å installere din håndkle barer så de vil være i stand til å holde vekten av de våte håndklær.

Instruksjoner

Hvordan plassere en håndkle Bar

•Start ved å bestemme hvor du vil din håndkle bar installeres. Håndkle barer er vanligvis montert nær et badekar eller dusj, så du ikke trenger å strekke, samt for å være praktisk til vasken. Selvfølgelig trenger du nok veggplass til lengden på baren.

•Prøv ikke å sette håndkle bar bak en dør, siden en svingende dør og utstående håndkle bar kan gjøre betydelig skade på hverandre.

•Measure opp fra gulvet 48 tommer til bestemmer plasseringen av håndkle bar. Det er ingen lov som sier håndkle barer må 48 tommer fra gulvet, men det er standard. Men kan du justere høyden opp eller ned passer bruker baren.

•Bruk stud finder å finne hvor underliggende veggen studs ligger langs baren, deretter merke plasseringene med et stykke maskeringstape. Pigger er vanligvis linjeavstand 16 inches eller 24 inches hverandre, så når du har funnet en, andre bør være lett å finne. Se min artikkel, "Hvordan å finne en vegg Stud" (se ressursene nedenfor).

•Hold håndkle bar til veggen med ene holdt over maskeringen og nivå sitter på toppen av baren. Når feltet er nivå, markere plasseringen av enden (det er sannsynligvis ikke kommer til å være over en stud).

Hvordan installere en håndkle Bar

• Siden håndkle barer installeres vanligvis på egen maskinvare som er montert på veggene, bruke den faktiske maskinvaren som mal for å markere akkurat hvor å bore din monteringshullene.

•Hold montering maskinvare mot av maskeringstape og bruke pencil merke de faktiske stedene å din borehull.

•Bruk ulike størrelser borekroner etter de to endene. Molly bolt eller vegg ankeret vil kreve mye større diameter hull enn skruene går direkte inn i stud. (Størrelsen på hullet kreves for vegg-lås merkes på emballasjen.) Se min artikkel, "Hvordan å henge ting på din vegger" (se ressursene nedenfor).

•Installer veggen lås på veggen, deretter montere maskinvaren på veggen og plasser endene av baren håndkle over maskinvaren.

•Sett håndkle bar til montering maskinvare bruker skruene som følger med håndkle bar. Dette er vanligvis små-spor skruer på bunnen av endestykkene av håndkle bar.

Tips og advarsler

  • De fleste håndkle barer kommer med plast veggen ankere å montere dem på en vegg. Dessverre disse ankrene er ikke veldig sterk og vil ofte trekke ut over tid ved normal bruk.
  • Molly skruer og skifte bolter er lett tilgjengelig hjemme eller jernvarehandel.
  • Håndkle barer er ikke håndtak og de vil ikke stå opp til barn henger på dem. Barer er ikke sterk nok til å holde en selv en liten persons vekt og de vil nok bryte. Se min artikkel, "Hvordan å installere fange barer i et bad" (se ressursene nedenfor).
  • Hvis du skal bruke en pinnen bolt, må du sette veksle bolt skruen gjennom montering maskinvare før du setter bolten inn i veggen. En gang i veggen, vingene av veksle utvide og du kan ikke fjerne skruen som installere maskinvaren uten vingene falt ned i veggen.