Hvordan installere en Hampton Bay Huntington III takvifte

March 26

Hampton Bay takvifter er eksklusive merket selges på Home Depot og kommer i forskjellige størrelser, farger og spesifikasjoner. Måle rommet for å bestemme størrelsen du trenger, og om du trenger en vanlig installasjon, en hugger eller ned-stang. Huggers brukes for lav takhøyde og ned-stenger brukes for høye tak.

Instruksjoner

•Fjern takvifte og alle delene fra boksen. Legg ut delene og lese pakningsvedlegget som følger med takvifte. Når du har en generell ide om hvordan du installerer takvifte, kontroller at alle deler er inkludert i boksen. Sette takvifte sammen i henhold til instruksjonene. Dette består vanligvis av parentesene vedlegges bladene og knytte bladene til boliger.

•Gather alt du kan muligens trenger å installere takvifte. Det er ikke noe verre enn står på en stigen med viften i hendene, bare for å innse at du trenger et annet verktøy. Du trenger en stigen, krets tester, skrutrekker, wire strippere og tang for å installere takvifte der en gammel fan erstattes eller hvor en light fixture hang. Hvis dette er en helt ny installasjon, må du også en gips så å klippe et hull i taket og et nytt tak. Hammer og spiker eller en skrue pistol og skruer er nødvendig å installere nytt tak-boksen på bjelke eller mellom taket bjelkene.

Slå av strøm til rommet. Test ledninger med krets testeren å kontrollere at strømmen er på, selv om strømmen er slått av på boksen breaker. Det er alltid bedre å være føre var..

•Installer boksen montering til taket. Typen monterings boks du installerer avhenger av om dette er en ny installasjon eller en erstatning for gamle takvifte eller lys innslag. Boksen taket (monterings boks) kan også variere hvis du skal montere det direkte på en bjelke eller mellom dem.

•Hang kroken eller feste taket plate å henge takvifte. Kontroller at det er sikkert å holde takvifte vibrerende og løsne skruene som holder takvifte.

•Leveres med viften i henhold til instruksjonene i viften. Sjekk og dobbelsjekk ledningsnett forbindelser til at de er sikre og kablet etter anvisningen.

•Stram alle tilkoblinger sikkert, og installerer lys kit hvis ønskelig. Slå elektriske igjen, og slå på takvifte for en deilig kjølig bris.