Hvordan installere en hage espalier

May 28

En hage espalier er en fin måte til å din utendørs mellomrom. Trellises legge høyden til din hage, og er stor skillevegger for din hage. Hvis du vil legge til klatring vinrankene i hagen din, er et espalier en nødvendighet. En klatring vintreet på et espalier er en vakker måte å skjule en stygg vegg. Følg disse trinnene for å installere en hage espalier utenfor hjemmet.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din hage espalier, gjør at området får den nødvendige mengden sollys trengs av klatring anlegget. Du kan installere din espalier i bakken eller i en stor gryte.

•Determine hvis bunnen espalier innlegg er tilstrekkelig for kjøring i bakken eller potten. Hvis espalier er frittstående, må bli kjørt ca 2 fot i bakken for stabilitet. Hvis espalier foran en vegg, post eller andre solid objekt, kan espalier sikres med hakeparentes. Hvis innleggene ikke er lenge nok, kan du legge til en lengde av tre eller metall innlegget.

•Stasjon espalier i bakken (eller senkede jord) med en hammer eller klubbe. Hvis bakken er for vanskelig å kjøre innlegg i bakken, grave hull, sette inn espalier innlegg, og deretter fylle og pakke hullet med jord.

•Bruk et nivå å avgjøre om hage espalier er nivå vertikalt og horisontalt. Juster espalier.

•Sikker midten av espalier til en nærliggende vegger eller post, om nødvendig. Dette hindrer espalier fra skiftende eller faller over tid på grunn av vekten av klatring anlegget.

•Plant klatring plante ved foten av espalier og veve alle lang vinstokker gjennom espalier som ønsket. Anlegget vil fortsette å vokse, veving gjennom espalier, men kan kreve sporadisk justering for å oppnå ønsket utseende.

Tips og advarsler

  • Hvis din espalier er store og/eller tung, kan du vurdere å sikre det med betong. Grave et hull, bland quickset betong i hullet etter anvisningen på pakken, og angi deretter espalier innlegg i betongen. Når det er angitt, kan du skjule betong med jord eller mulch.
  • Hvis du installerer en hage espalier i en stor gryte, sikre espalier i potten med braketter for stabilitet.
  • Hvis du installerer din hage espalier innen et par tommene av huset, kan du invitere problemer. Insekter som termitt kan raskt overføre fra espalier hjem. Klatring anlegget kan også starte vokse på hjemme i stedet for espalier. Over tid, kan vegetasjon ødelegge murstein mørtel og tre ytterkledning.