Hvordan installere en gummi vann stopp i en betongvegg

March 26

En gummi vann stopp er utformet for å gjøre akkurat det, stoppe vann fra å trenge gjennom konkrete veggen. Plassert i midten av veggen der to separate seksjoner vil delta, skjemaene vann stopp en fuktsperre på leddene. Prøver å finne ut hvordan du får vann stopp å bo på plass på en loddrett vegg kan være vanskelig. Du må ha limet anbefalt av produsenten av din vann stopp og Følg denne fremgangsmåten for å installere den riktig.

Instruksjoner

•Fargeringer betong rent på eksisterende veggen. Om nødvendig kan du bruke en flat meisel til chip av noen konkrete oppbygging som kan forhindre din vann stopp fra å lage flatt og kontakten med overflaten.

•Åpne kan vann stoppe lim og male midten av veggen med den. Du trenger bare en stripe med en tommers bred; Hvis du bruker limet med utkanten av din pensel vil du få riktig bredde.

•Unroll vann stoppe og kutte lengden som du skal gå fra bunnen av veggen til toppen. La litt ekstra for å bli trimmet senere. Du ønsker ikke å kutte den slik at den nederste kanten av vann stopp ender nederst, men har et par ekstra inches tilknyttet så det viser på grunnlaget

•Peel løslate tapen fra selvklebende kanten av vann-stopp. En kant vil bare ha en slags voks papir tape for å beskytte og forhindre limet på vann stopp tørker ut.

•Hold din vann stoppe opp til toppen av veggen. Trykk kanten med limet i limet du malt på veggen. Vann stopp festes til veggen på sine trange edgel. Spiker vann stopp til betongen med hammer og konkret nagle slik det ikke skrelle gratis mens limet er innstillingen.

•Continue trykke utkanten av vannet stoppe limet og spikrer den hver tre inches.

Tips og advarsler

  • Mens det er akseptabelt i de fleste tilfeller bli med to stykker av vann innom bare stangar endene sammen (aldri overlappe dem), er det vanlig praksis å fusjonere endene sammen med en fiksering jern. Varme jern og deretter bruke den til å smelte to kantene sammen så en vanntett søm er dannet.
  • Hvis du trenger en vann stopp, ikke unnlate å installere det, selv om jobben er kjedelig og det kan ikke gi mening å plassere stopp. Jord analyse, som brukes til å bestemme spesifikasjonene for impregnering i en bygning kan anser det nødvendig. Hvis du ikke sette i vann stopp, vil du bære ansvar for noen vann skader bygning eller eiendom.