Hvordan installere en flytende for toalett

October 25

Plattformen i et toalett rødme mekanismen er delen som forteller ventilen når tanken er full og når den burde slukke. Problemer med flytere kan ofte føre til kontinuerlig vann running eller selv overflyt problemer. Heldigvis erstatte plattformen er utrolig enkelt og kan gjøres på kort tid uten spesielle utstyr.

Instruksjoner

Slå av vannet på toalettet. Ventilen bør finnes nær bakken eller veggen der røret kobles til toalettet. Deretter skylle toalettet slik at tanken er tom.

•Finn mutteren som festes flytende mekanisme, stor stående kolonnen som ballen er tilknyttet. Skru mutteren med en avløp skiftenøkkel. Merk at i noen systemer denne kolonnen er koblet til flapper, som gjør vann for å skylle inn på toalettet. I de fleste, men står kolonnen av seg selv til en side av tanken. Kontroller at du har kjøpt den riktige typen erstatning mekanisme, enten med eller uten flapper.

•Sett den nye kolonnen i hullet der den gamle var. Fest mutteren på bunnen av tanken og åpne vann ventilen. Kontroller at tanken ikke lekke på denne tilkoblingen.

•Tillat tanken å fylle med vann normalt. Hvis vannet slutter før du begynner å tappe inn i toppen av kolonnen, er en overflyt sikkerheten mekanikk, så du ferdig. Hvis vannet fortsetter å kjøre, må du imidlertid justere plattformen.

•Juster plattformen ved å heve eller senke innstillingen på hengsel på linjen som inneholder gummi ballen. Du burde se en liten bryter som vil holde baren høyere eller lavere i tanken. For å stoppe en overflyt problem, satt ballen å hvile lavere i tanken. Denne ville anledning vannet å slå raskere enn den hadde vært.

•Flush din toalett og test for å se at tanken fyller tilstrekkelig uten å forårsake vann til avløp i kolonnen overflyt.

Tips og advarsler

  • Noen flapper-floater mekanismer kan erstattes separat, selv om de synes å være tilkoblet. Betrakte erstatning deler tilgjengelig for å se om du trenger å erstatte hele systemet eller bare forankringens støtte kolonnen.
  • Slå alltid av vannet før du prøver å reparere et toalett.