Hvordan installere en fire tommers gummi Boot Adapter for et kloakkrør

October 8

Gummi støvel kort er fleksible gummi koblinger som bli med to metallstykker rør sammen av de samme eller forskjellige diametere. For å bli med ulike størrelser rør, er de to endene av støvel kortet forskjellige diametere. Lenke klemmer omgir hver ende av kortet som er skrudd mot rørene når kortet er installert.

Instruksjoner

•Mix sammen noen såpe og vann, og hell den i en sprayflaske. Spray løsningen rundt utenfor slutten av første røret.

•Skyv 4-tommers støvel kort på slutten av røret, slik at røret slutten midten av kortet. Stram metall klemmen rundt at slutten av kortet med en skrutrekker.

•Spray løsningen rundt den andre enden av den andre delen av røret, og trykk i røret i den andre enden av adapteren. Kontroller at røret oppfyller midten av kortet. Stram metall klemmen på at enden av adapteren med skrutrekkeren. Kortet er nå sikret to delene rør.

•Test kortet for lekkasjer og stram klemmer videre om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Hvis kortet er installert under bakken, vikle metall blinkende rundt kortet og feste det på plass med wire. Dette vil hjelpe skjerme kortet fra skarpe steiner, etc., når hullet er fylt ut. Kontroller at kortet har de samme to diameter som de to rørene som skal føyes sammen.