Hvordan installere en fastkoblet brannalarm

November 24

Hvordan installere en fastkoblet brannalarm

En fastkoblet brannalarm (aka, "røykvarsler") gir forhåndsvarsel mot en potensielt dødelig nivået på røyk eller brann. Til wire brannalarmen direkte i den elektriske linjen som driver et hjem, samle forsyninger fra en jernvarehandel og bestemme hvilke rom alarmen monteres i. Husholdningenes verktøy vil være nødvendig Disse verktøyene er tilgjengelige i de fleste hjem men kan hentes fra jernvarehandel også om nødvendig.

Instruksjoner

•Assemble komponenter av brann alarm på et bord. Tvinn forsiden av alarmen med en mot bevegelse. Sett inn batteribackup i batterirommet inne alarmen. Tvinn dekselet tilbake på alarmen med urviseren.

•Vri alarmen over. Hvis ledningene er knyttet til bunnen av alarmen, stripe 1/2 tommers isolasjon fra slutten av hver ledning med wire strippere; ellers sett ledningen kategorien kobling i sporet nederst.

•Trip strømbryter på sikringsskapet som gir strøm til rommet hvor du skal installere brannalarmen. Plass en stige mot veggen foran en stikkontakt som er i bunnen av veggen.

•Skjære et hull i veggen, rett under taket, med verktøyet kniv. Skinne bjelken av en lommelykt i hullet for å bekrefte at det er en elektrisk koblingsboks i veggen.

•Skjære større hull i veggen med en gips hånd så så du kan trekke ut ledningene knyttet til elektriske koblingsboksen. Kast kutt stykke veggen.

•Skyv ledningene fra hull gjennom midten av alarmen monteringsplaten. Plass platen på veggen over hullet. Skruen treskruer gjennom fjellet og inn i veggen med en stjerneskrutrekker.

•Wind slutten av svarte ledningen knyttet til alarmen rundt slutten av svarte ledningen som kommer ut av hullet. Vind slutten av den hvite ledningen knyttet til alarmen rundt slutten av den hvite ledningen kommer ut av hullet. Vind slutten av kobber-farget ledningen knyttet til alarmen rundt slutten av kobber-farget eller bare ledningen kommer ut av hullet.

•Skru en elektrisk mutter kontakt over hver par vridd ledninger. Stopp skru mutteren over ledningene når motstand er følte. Plass en stripe av elektriske tape over slutten av gule ledningen som er knyttet til alarmen å isolere det fra andre ledningene. Gule ledningen brukes mellom en alarm med andre alarmer.

•Skyv ledningene i hullet. Plass alarmen mot basen. Tvinn alarmen på bunnen med urviseren.

•Restore elektrisk kraft i sikringsskapet. Tilbake til alarmen. Kontroller at den røde LED blinker alarmen mottar strøm og fungerer. Trykk på "Test/Reset-knappen på siden av alarmen for et sekund å lyden av alarmen.