Hvordan installere en fange-Bar på plast fliser

April 10

Installere håndtak er en måte å legge til sikkerhetsfunksjoner til dusj og badekar. Hvis du installerer en dusj kabinett eller direkte til en vegg. Du kan bruke standard installasjonsprosedyrer. Men når du monterer til plast eller keramiske fliser, ta ekstra forholdsregler slik at du ikke knekker brikkene når du installerer gripefeltet. Bruke riktig størrelse og type borekronen er viktig når du installerer en Grip bar på plast fliser. Bruke et glass og flis borekronen tilgjengelig på oppussing centers

Instruksjoner

•La en stud finder langs den øverste kanten på arket til veggen over badekaret å finne veggen studs. Merke et midtpunkt for hver stud med en blyant over flisen. Sted på slutten av et nivå på mark å forlenge merke plastikk veggen. Med slutten av nivået på mark, Flytt nivået venstre til den er nivået på plast-ruten. Plasser maskeringstape på ruten på hver side av nivået benkeplate veggen stud.

•Plasser Grip bar hvor du ønsker å finne den på den keramiske flisen. Begge ender av grab baren må sikre en stud, så forventer at din Grip bar vil være vinklet. Merke for Grip bar monteringsplaten til keramiske fliser med en blyant. De nøyaktig tilpassede monteringsplatene komme festet til gripefeltet.

Sette inn en passende størrelse glass og flis bit for lag skruen du vil bruke til å montere grab baren. Litt må være litt større i diameter enn lag skruen. Hvis borekronen er for lite, vil skruen bryte flisen når du monterer grab baren.

•Scratch et innrykk på hver montering merke på plast ruten med spissen av en spiker. Dette vil hindre glasset og flis litt fra "walking" over arket når du begynner å bore.

•Drill gjennom plast ark sakte, slik at borekronen å arbeide gjennom ruten med lite press fra deg. Bore gjennom ruten og i tre stud bak veggen. Pass på å ikke tillate drill chuck komme i kontakt med plast flisen.

•Plasser reparer en ½-tommers perle av badekar og fliser rundt omkretsen av Grip bar montasjeplater. Angi Grip på plass på veggen og sikker med opphold skruer og hylse. Trekk på fange for å teste installasjonen.