Hvordan installere en erstatning skjerm i aluminium døren eller vinduet

November 3

Et vindu skjermen er en metalltråd, glassfiber eller andre syntetiske fiber mesh, strukket i en vanligvis metallramme, som dekker et vindu. Dens hovedformål er å holde insekter, blader, fugler og andre dyr fra å komme inn en bygning eller en skjermet struktur som en veranda, samtidig som frisk luft. Fra tid til annen, vil skjermer utvikle hull eller trekker som vil kreve erstatning. Dette er en enkel reparasjon jobb at alle hus skal føle seg trygg på prøver.

Instruksjoner

•Strip ut gamle spline-kurven, som er den rørformet materiale holder eksisterende skjermen på plass i en liten kanal. Når spline er fjernet, vil gamle skjermen trekke ut lett.

•Measure skjermen størrelse og legge 2 inches til både bredde og dybde. Kuttet skjermbildet erstatning. Lå den nye skjermen over åpningen, at du har et par inches av overflødig på alle sider.

•Sett slutten av spline-kurven i kanalen øverst til venstre på skjermen. Plasser spline verktøy på spline og arbeid det inn kanalen øverst på skjermen. Du må strekke skjermen fortløpende for å sikre at det er stram. Når du kommer til høyre, manuelt presse spline rundt kanalen og arbeid ned til høyre, fortsetter du å holde skjermen stram. Fortsette å arbeide rundt rammen til du kommer til utgangspunktet. Kuttet spline når du når slutten.

•Skjære av overflødig skjermen med et verktøy kniv.