Hvordan installere en Epoxy maling etasje

January 14

Som bruk av epoxy gulv belegg har overført fra en kommersiell verktøyet finish til en bolig dekorere alternativet, valg av farger, teksturer og mønstre har sterkt utvidet. Om kle seg en workshop eller forbedre utseendet til et familierom, spillrommet eller hjemmekontor, epoxy maling tilbyr en effektiv segl fra hverdagens flekker og slitasje, kan som forbedre rommets appell samtidig med en finish. Prosedyren for å fullføre en epoxy gulv maling søknad en betongplate sikrer et slitesterkt, langvarig gulv ferdig.

Instruksjoner

•Sweep og vakuum gulvet området med en kost og butikk vakuum å fjerne alle løst smuss.

•Mix varmt vann og en trisodium fosfat renere, følge instruksjonene på det renset emballasje, rengjør gulvflaten med stiv-bristled scrub pensel.

•Rinse renere løsningen fra gulvet overflaten med en slange sprayer og la gulvflaten tørke helt. Sirkel alle fordypninger i skive hvor vann har samlet mer enn 1/4 tommers dyp med en stift.

•Fyll sprekk, sprekker og ujevnheter fordypninger i overflaten med lapp sammensatte, etter produsentens spesifikasjoner. Sprekker og kløfter kan fylt og glattet med en sparkel. Nivå lav områder med rette kant å omfatte depresjon. Tillate lapp sammensatte å kurere fullt i henhold til produsentens anbefalinger.

•Saturate betong overflaten med muriatic acid og vann å begynne etsing prosessen, følge retningslinjene fra produsenten. Tillate løsningen å sitte i 10 til 15 minutter, og skyll gulvet området med vann og la helt tørt. Muriatic acid reagerer alkaliteten i betongen for å gjøre litt ujevn overflate for en bedre vedheft av epoxy maling.

•Apply en kontinuerlig, selv belegg av epoksyprimer gulvet området, bruke maling roller og pan. Følg produsentens spesifikasjon for dekning og miksing, hvis aktuelt. Tillate den grunning strøk tørke ordentlig.

•Mix epoxy maling komponenter, følger du instruksjonene fra produsenten. Bruk epoxy maling på gulvet i glatt, overlappende slag, med en maling roller og forlengelse håndtak.

•Apply andre strøk med epoxy maling etter første belegget har kurert for minimum åtte timer. Herding minimumsperioden mellom strøkene skal åtte timer og endelige belegget bør kur for minst 72 timer før møbler eller utstyr på gulvflaten.