Hvordan installere en enkel hage gjerde

October 24

Hage gjerde gir struktur til Spacet utenfor hagen. Det kan også beholde uønskede skadedyr ut av hagen din. Hage gjerde trenger ikke være tidkrevende eller dyrt. En rimelig hønsenetting hage gjerde, for eksempel er en enkel måte å beskytte voksende hagen. Med litt hjelp fra noen venner, kan du sette opp en hage gjerde i en ettermiddag.

Instruksjoner

•Measure hagen din omkrets, på en tape mål. Dette vil indikere hvor mye hønsenetting må omslutte hagen din.

•Calculate hvor mange innsatsen du trenger ved det perimeter diameter med fem. For eksempel hvis perimeter 25 fot, må fem innsats. Innsatsen plasseres minst hver 5 fot rundt omkretsen av gjerdet.

•Sett streng langs hver side av hagen din og fest den med en tung gjenstand som stein. Grave en grøft minst 1 fot dyp og 2 inches bredt bak lengden på strengen, ved hjelp av en spade.

•Sett en eierandel på hjørnet av grøften og hamre det 1 fot i bakken. Gjenta med oppsagt på hvert hjørne. Etter siste hjørnet er ferdig, begynner hamring innsats med 5-fots mellomrom rundt omkretsen av hagen. For å markere åpningen av gjerdet, hammer to siste innsatsen 3 fot fra hverandre.

•Plasser hønsenetting i grøften bak innsatsen. Har en annen person hjelpe deg. Trekk hønsenetting tett og stifte hele lengden av kabelen med 5-tommers mellomrom langs hele lengden av staven. Rulle hønsenetting som du går til du har stiftet ledningen rundt hele omkretsen av hagen.

•Backfill med jord og trykk bestemt ned med baksiden av spade som du fullfører hver side. Når du når din gate innsats, rulle ut en ekstra 2 fot av ledningen rundt seg. Klipp 2 fot av bunnen av ledningen, med wire cutters. Sikre porten til tilstøtende ledningen med slips wire åpner og lukker porten.