Hvordan installere en elektrisk gjerde til Hold hjort

December 13

Hvordan installere en elektrisk gjerde til Hold hjort

Biter blader og tråkket planter føre mange gartnere å grynte i frustrasjon. Finne hjort spor i myk jord hage er en avslørende tegn hjort surfer på anbud unge planter, forårsaker betydelig skade. Hjort kan være svært vanskelig å avskrekke med repellents. Også er repellents bare en midlertidig løsning. For en langsiktig løsning er et billigere alternativ å installere en elektrisk gjerde for å avskrekke hjort. En elektrisk gjerde er ikke en fysisk barriere. I stedet gir gjerdet en mild støt som forholdene dyr å holde deg unna.

Instruksjoner

•Determine hvor mange gjerdet innlegg du trenger ved å måle området rundt hagen din. Beregne ett innlegg hver 8 til 10 fot.

•Plasser en gjerdet innlegg stangen på hjørnene av hagen. Bruker en hammer eventuelt, kjøre innlegg i bakken med en fot. For en kraftigere og mer permanent gjerde, kan du bruke tre hjørne innlegg for gjerdet. Angi de resterende poster.

•La to isolatorer over hvert innlegg. Plasser en isolator 6 inches av bakken for liten dyr avskrekkende og og de andre 30 tommene over bakken for hjort kontroll. Skru skruen ringen på isolatorer å holde dem på plass. Hvis du bruker tre innlegg, spiker isolatorer på riktig heights.

•Starting på slutten der gjerdet kobles til gjerdet laderen, kjøre en linje av bånd eller fekting wire gjennom hver isolator på bunnen av innleggene. Tre båndet eller wire stram fortsetter rundt hagen. Gjenta med den øverste raden av wire.

•Bruk hammer og spiker, fest gjerde laderen til et tre innlegg eller siden av en bygning nær gjerdet. Koble ledningen fra gjerdet til laderen. Installere 2 bakken stenger til din gjerde lader, etter produsentens spesifikasjoner.

•Vri på laderen. Test laderen med en spenning meter å sørge for at det er bærer full spesifisert av produsenten.

•Start av laderen. Feste stykker av flagging bånd eller klut på ulike steder langs gjerdet. Spray hjort avskrekkende på hvert stykke tøy.