Hvordan installere en elektrisk dobbel lysbryter

January 29

En elektrisk dobbel lysbryter er ikke noe mer enn to enkeltpols lys brytere stablet oppå hverandre og støpt i én enkelt enhet. Installere en elektrisk dobbel lysbryter lar deg legge til ytterligere lysarmaturer uten klippe et hull i veggen til en større bryterboks. Installere denne enheten vil spare deg tid, krefter og penger du kan wire det er egentlig to brytere i samme område der en bryter opprinnelig ble installert.

Instruksjoner

•Vri den elektriske kraften av krets som du installerer dobbel lysbryter ved å slå av bryteren i elektriske hovedpanelet.

•Locate makt levere wire i boksen elektriske bryteren. Black power supply ledningen kobles direkte tilbake til breaker panel og strømmer elektrisitet til bryteren.

•Locate to svarte ledninger inni boksen svitsj som kobler til lysarmaturer. Det vil være totalt tre løs svarte ledningene inne boksen bryteren.

•Leveres med lys fixture siden av elektriske dobbel lyset bytte. En dobbel lysbryter er en enkelt enhet med en bryter stablet oppå den andre. Vikle en av svart lys kampen ledninger til en av de to skruene på venstre side av dobbel lyset bytte og skru til skruen. Vikle andre svart lys fixture ledningen til gjenværende skruen på den på venstre side av bryteren og trekk det også.

•Koble svart makt levere ledningen til elektriske dobbel lysbryter. Bruk wire cutter/strippere å kutte en 4 tommers stykke 14 gauge THHN solid svart tråd og bånd 1/2 tommers isolasjon av hver ende-dette vil være din genser wire. Fest genser ledningen begge skruer plassert på høyre side av bryteren av emballasjen strippet endene rundt hver skrue. Genser ledningen kan elektrisitet å strømme til begge bryterne. Koble black power supply ledningen til en av de to skruene (én skrue vil holde to ledninger) og stram begge skruene.

•Installer elektrisk dobbel lyset skifte i boksen elektriske bryteren. Presse ledningene i boksen elektriske og fest bryteren til bunnen og toppen av boksen med skruen med dobbel lysbryter.

•Dekk dobbel lysbryter og den elektriske bryteren bokse med en dobbeltsidig beholder cover plate.

•Vri den elektriske kraften til kretsen du installert dobbel lysbryteren på ved å slå på bryteren i elektriske hovedpanelet.

Tips og advarsler

  • For å unngå elektriske støt, alltid Kontroller at strøm av området der du arbeider.