Hvordan installere en elektrisk boks i en eksisterende taket

November 17

Hvordan installere en elektrisk boks i en eksisterende taket

Du trenger en elektrisk boks i taket før du kan henge en lys. Hovedformålet med boksen er til å omslutte skjøtes ledninger som kobler lyset krets i en brannsikker beholder, som kreves av elektriske koden. En sekundær hensikt boksen er å støtte lyset, fordi gips ikke støtter mye vekt. Hvis lyset ikke er tung, kan du knytte en "remodeling" boks direkte til gips av taket, men hvis lyset veier mer enn fem pounds, bør du sikkert feste en "grunnleggende box" rafter eller to.

Instruksjoner

Remodeling boksen

•En ombygging eller "gamle-arbeid boksen" brukes ofte når nye kretser legges til et eksisterende hus. Den opprinnelige ledningsnett ble gjort før vegger og tak var dekket, og boksene var godt festet til stenderne eller sperrer. I remodeling prosjekter, ville feste nye bokser til stenderne eller sperrer kreve å lage store hull i gips. Remodeling bokser er laget for å feste til gips, uten støtte fra en vegg stud eller tak rafter.

Tegn omrisset av baksiden av en ombygging boks med en blyant på taket planlagte der lyset. Tak elektriske boksene er runde, i motsetning til de som brukes for uttak eller brytere.

•Skjære ut disposisjonen med en gips så. POKE spissen av så gjennom den før den kommer fra den andre siden, og så langs linjen med mild slag du gjør et hull.

• Kjør en elektrisk kabellengden fra bryteren som styrer lyset hullet du bare kutte. Stifte det til sperrene langs banen, bruker wire stifter. Mate slutten av kabelen gjennom hullet og inn på baksiden av boksen elektrisk. Dra gjennom ca 6 inches, så stramme klemmen på boksen med en skrutrekker holde kabelen sikkert. Noen bokser har selv klem hull som du ikke trenger å stramme.

•Sett boksen i hullet, og hold den på plass mens du roterer hodene til skruene på forsiden av boksen å engasjere kroker på andre endene av skruene med baksiden av gips. Når krokene er engasjert, bør boksen holdes på plass når du slipper den.

•Trekk ned på boksen med en lys kraft til å holde kroker engasjert med gips mens du stramme skruene for å klemme det fast på plass.

Grunnleggende boksen

•Den opprinnelige huset ledninger og bokser var "roughed" før veggene var ferdig, og boksene var festet til veggen studs eller sperrene. Å installere en grunnleggende boks i en eksisterende taket, plassere foran boksen mot taket planlagte der lyset og tegne omrisset med en blyant. Hvis mulig, sett av for rafter som du kan feste den. Hvis du må plassere lyset mellom to sperrene, bruke en elektrisk boks med justerbare stropper så du kan knytte boksen til både sperrene.

•Skjære ut disposisjonen med en gips så.

•Gå til loftet og sett inn foran på boksen i hullet, slik at forkanten er flush med taket. Hvis boksen ved siden av rafter, skru den å rafter med 1 1/2-tommers tre skruer eller gips skruer.

•Trekk ut stroppene til de når sperrene på hver side av boksen om det ligger mellom stenderne. Skru endene av stroppene til sperrene med 1 1/2-tommers skruer.

•Feed elektriske ledningen inn i baksiden av boksen etter at den er sikker og stramme klemmen med en skrutrekker å holde den.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer en takvifte eller lysekrone som veier mer enn 50 pounds, må en egen boks som vil holde vekten. Det leveres vanligvis med kampen.
  • Hvis du ikke har tilgang til loftet, vil du sannsynligvis måtte fjerne en del av gips å knytte en grunnleggende boks, og erstatte den når boksen er sikker.
  • Hvis den elektriske ledninger som gir strøm lyset er allerede koblet, slå av bryteren som styrer krets før du håndterer den.