Hvordan installere en EFET 430 termostat

July 31

EFET 430 termostaten er en flush-mount, vegg socket modell. Den har en innebygd klokke og GFCI eller bakken feil krets interrupter. En GFCI beskytter termostat og ovn; Når det er en overspenning av noe slag, GFCI "turer", slå av strømmen til kretsen. "Linjen" og "belastning" av GFCI må isoleres fra hverandre for å fungere riktig. Linjen er ledningen kommer fra boksen hovedpanelet lasten er ledningen fra ovnen. EFET 430 modellen har en innebygd gulvet sensor kontroll.

Instruksjoner

Slå av strømmen til kretsen på boksen hovedpanelet. Låse opp termostat rammen, med en skrutrekker. Slå låsen på bunnen av termostaten og fjerne rammen. Avsette rammen.

•Fjern plastbelegg av kabelen for å gjøre ledningene inni kabelen, bruke et verktøy kniv. Stripe 1/4 tommers av isolering av endene av ledningene i stikkontakt, hvis dette ikke klar gjort. Koble kabelen kommer fra boksen hovedpanelet til de skruen terminalene L1 og L2. Koble de andre ledningene går til ovnen til Last terminal skruer merket belastningen, 16A. Push terminal våren merket sensor med en skrutrekker og gled ledningen inn i terminalen.

•Skyv ledninger og termostaten inn i veggen socket og sikre med skruene som ble levert med termostaten. Erstatte rammen termostaten, på samme måte som du fjernet den.

•Start kraften til kretsen på boksen hovedpanelet. Teste GFCI ved å trykke på test-knappen i. Du skal høre et klikk; Dette er GFCI bryte krets. Trykk på reset-knappen å gjenopprette makt til termostaten.

Tips og advarsler

  • Test GFCI termostaten riktig drift en gang i måneden.
  • Sjekk den nasjonale elektrisk koden (NEC) og lokale koden tidligere installere termostaten.