Hvordan installere en dusj ventil for nybygg

October 9

Installere en ny dusj ventil i nybygg innebærer bruk av avanserte verktøy som en blowtorch og loddetinn. Du vil finne at installere en dusj ventil i et nytt hjem er enklere enn å installere i en eksisterende bad, men fordi i nye hjem veggene ikke er fullført. Alt du trenger å gjøre er montere ventilen og loddetinn det på plass, mens i en eksisterende hjem må du ta fra hverandre del av veggen.

Instruksjoner

Sette inn en 2-av-6 bord mellom to pigger hvor varmt og kaldt vann rør finnes i stedet der du planlegger å installere dusj valve. Bruk tre skruer og en skrutrekker. Monter ventilen til dette forumet ved skru brakettene til styret med de angitte ventil monteringsskruene og din skrutrekker.

•Passer to albuen ledd til varmt og kaldt vann rør på begge sider av ventilen. Ikke loddetinn leddene ennå. Mål avstanden fra leddene til ventilen med et målebånd.

•Skjære deler av kobber rør på målingene med en baufil. Passe delene kobber rør mellom albuen leddene og ventilen slik de ventilen til rørene.

•Fjern rørene og albue ledd når du har opprettet en ordentlig. Coat endene av delene rør og albue leddene med lodding flux. Montere albue leddene og delene rør igjen.

•Varmebestandig rørene på punktet der ledd og rør koble, med en blowtorch. Bruk loddetråd til oppvarmet området og la den smelter rørene sammen. Loddetinn kjøres i sømmene fylle opp hullene. Gjenta dette på hver søm å lodde beslag. La loddetinn kule hver gang du fullfører en søm.