Hvordan installere en dusj shuntventilen

March 14

Før du installerer din dusjbatteri, installeres en dusj ventil på vannrør i dusj veggen. Ventilen er utformet spesielt kranen. Det er den mest krevende delen av noen Baderom remodeling prosjektet fordi dusj valve er loddet til rørbeslag som kobler til hjemmet vann linjer. Dette krever kompetanse og planlegging. Du må vite hvordan å håndtere en blåse torch og loddetinn. Hvis du er ukjent med enten, er det best å forlate denne jobben til fagfolk.

Instruksjoner

•Skjære ut av eksisterende dusj valve med en jeksel og metall slipende plate. Fjern eksisterende dusj valve og kast.

•Passer ny dusj valve i varmt og kaldt vann rør. Mål avstanden til varmt og kaldt vann rør med et målebånd. Finne riktig rørbeslag koble ventilen til vannrør. Disse består vanligvis av 2 til 3-tommers rør armaturer med albuen ledd.

•Fargeringer lodding flux over kanten av alle beslag og ventil tilkoblinger ved hjelp av pensel med fluks.

•Monter ventilen beslag og installere beslag på varmt og kaldt vann rør ved å dra dem til dusj valve tilkoblinger i hver ende. Den åpne siden av dusj valve må være vendt mot showering området. Plasser den tilsvarende hvis det ikke allerede.

•Varmebestandig skjøtene med rør og fittings med et slag torch og trykk skjøtene med loddetinn å lodde forbindelser. Tillate tilkoblinger avkjøles i noen minutter. Bruk loddetråd hele veien rundt sømmene rørene.

•Sett puss vakt over dusj valve og skru den på plass med medfølgende maskinvare i nye tappekran installasjon kit. Kuttet gips på veggen og rundt dusj valve. Installere gips gips skruer og en skrutrekker, dusj valve er jevnt med kanten av gips.