Hvordan installere en dør Jamb bryteren

August 31

Hvordan installere en dør Jamb bryteren

En dør jamb bryteren er et svært praktisk og funksjonelt tillegg til skapet. Hvis du installerer en dør jamb bryteren, du trenger ikke å slå lyset av og på manuelt. I stedet en dør jamb bryteren oppdager åpning og lukking av skapet døren og slår lyset av og på, henholdsvis. Siden skap er ofte små steder en vanlig lysbryter kan være vanskelig å nå, er så installere en dør jamb bryteren en god løsning. Også er jamb brytere relativt billig og enkel å installere.

Instruksjoner

•Velg det beste stedet for din døren jamb bytte. En høyere plassering, som like over topphengsel for døren, er vanligvis optimal. Merk at en dør jamb bryteren må være installert på hengslet side på dørkarmen. Merk plasseringen på døren med montering mal for bryteren jamb.

•Skjære hull på stedene du merket med malen montering ved hjelp av en makt drill eller en borekrone. Det er vanligvis fire eller seks hull måtte markere rektangulære området for døren jamb bytte. Fjerne resten av tre skissert av hullene ved hjelp av en meisel. Husk å grave i tre bare dypt nok å bytte koblingsboks nivået med døren jamb overflaten.

•Sett koblingsboksen bryteren i hullet du gjorde. Før du setter boksen inne, Finn delen knockout i ryggen, fordi det er stedet der boksen vil bli koblet til ledninger fra veggen. Førsteplass boksen mot hullet i døren jamb og merker der utstansingen er. Bore et hull i den markerte plassen på døren jamb.

Slå av strømmen i området hvor du arbeider. Dette er en sikkerhet nødvendighet når du er arbeider med strøm eller ledninger.

• Kjør en ledning fra lyset i skapet gjennom hullet du boret i trinn 3, og koble den med koblingsboksen bryteren. Ledningen vil gå gjennom knockout hullet på baksiden før du endelig installerer hele boksen inn døren jamb.

•Koble alle ledningene fra koblingsboksen bryteren til skapet lys ledninger og plugge dem med wire nøtter.

•Sett plate som dekker koblingsboksen bryteren til døren jamb. Bruk skruer fra installasjonen kit og skru dem med en skrutrekker. Det er vanligvis to skruene som holder dekselplaten bryteren til døren jamb. Kontroller at platen ikke forstyrrer lukke døren eller hengslene.

•Vri kraft igjen for å teste din nye dør jamb bryteren.

Tips og advarsler

  • Jevne ut kantene i hullet i døren jamb med sandpapir før bryteren koblingsboksen inni.
  • Arbeide med elektrisitet og kobler ledningene er en farlig jobb, så hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det riktig, spør en profesjonell om hjelp eller råd.