Hvordan installere en dobbel dusj

December 31

Når det er flere personer som bruker en dusj, kan det være en kamp over hvordan dusjhodet justeres. Én person kan som en puls vannstråle mens en annen kan foretrekker en jevn strøm. En dobbel dusjhode kan gi hver person hva de vil uten å måtte justere dusjhodet hver gang noen bruker den.

Instruksjoner

•Start av vannstrømmen til dusjen. Dette kan gjøres med dusjens avstengning, hvis den har en. Hvis dusjen ikke har egen avstengning, må deretter viktigste vannet avstengning til hele huset brukes. Selv om en ny dusjhode kan installeres uten å slå av vannet, er dette bare en forholdsregel.

•Fjern den gamle dusjhodet ved hjelp av skiftenøkkelen og feste det rundt foten av dusjhodet og snu mot klokken. Hold vannrøret som festes til dusjhode med en kanal låser til forhindre vri.

•Rengjør trådene av vann rør med noen stålull og bryte med teflon tape. Å sikre båndet ikke kommer ut, vikle teflon tape med klokken, som er samme retning som den nye dusjhodet installeres.

• Hånd-stramme den nye dobbel dusjhodet til vannrøret klokken og bruke skiftenøkkelen for å stramme resten av veien. Pass på at du ikke strammes.

Slå vannet tilbake på og teste dusjhodet. Hvis vann lekker fra bunnen av dusjen hodet der det skruer til vannrøret, stramme forsiktig dusjhodet litt om gangen til det slutter.