Hvordan installere en demper i ovn kanaler

January 11

Riktig oppvarming og kjøling systemer har dempere installert i hver levere luft duct kjøre. Dempere er tynne stykker av metallisk det er laget for å passe formen på innsiden av røret. De er parallelt med røret ved full åpen, som lar luft å flyte forbi dem. Når helt lukket, de er vinkelrett med røret, og luften er blokkert. Demperne kan du regulere luftstrømmen ut hvert tilbud luften register, som sikrer at rommet blir komfortable - ikke for varmt og ikke for kaldt.

Instruksjoner

•Measure 6 inches i fra slutten av røret. Lage et merke. Mål i 6 inches fra slutten av røret direkte motsatt første merke og lage et annet merke. Disse merkene skal rett overfor hverandre på røret.

•Drill 3/8-tommers hull på hver av disse merkene. Trykk de fjærbelastede demper våpen mot demperen og skyv demperen i røret. Holde dytter demperen og justere demper armene med hull du boret. Når innrettet, vil kildene presse armene ut av hullene.

•Plasser inkludert vaskemaskinen over armen som er koblet. Plass demper håndtaket på armen. Skru vingeskruen på arm og stram det ned.

Tips og advarsler

  • Dempere finnes på jernvareforretninger eller VVS deler og forsyne butikkene. Måle innsiden diameteren på din duct å få riktig montering demperen.
  • Når røret er installert og systemet er fullført, kan du justere din dempere løsne vingen-mutter, slå håndtaket og stramme vingeskruen å holde demperen på plass.