Hvordan installere en dekk ramme

December 12

Enkle, men effektive, innramming design kan spare penger. Enkel rammer bruker mindre trevirke og, når utviklet riktig, være holdbar. Fordi rammen vil bære alle vekten det legges på dekk, er det viktig å gjøre det sterke nok til å håndtere de forventede belastningene.

Instruksjoner

•Plant innsats i hjørnene av en 8-by-10-fots rektangel. Bindebånd mellom innsatsen, og bruk på snekkerens plassen for å sikre at hjørnene er nøyaktig 90 grader.

•Dig hull 12 inches dyp, 8 inches bredt, med innlegg hull digger i hjørnene av rektanglet, rundt der innsatsen var. Grave en ytterligere to hull i at 10-fots.

•Fyll konkret blande inn trillebår og tilsett vann, følge instruksjonene på pakken. Bruker en spade, bland det i en figur åtte mønster. Gjør dette en pose samtidig, som det vil bli svært tung. Støpe hullene 8-av-12. Gi konkrete tid å tørke, som foreslått på emballasjen.

•Drill i de konkrete footings, en drill med litt mur som er litt mindre enn mur skruene. Bore hull på stedene der forborede hullene i innlegget ankere senere svarer. Plasser innlegget ankere på de konkrete footings og skru dem på plass bruker mur skruene.

•Skjære 2-av-6 styrene til følgende dimensjoner: fire 10-fots stykker, 8-fots settet. Ordne disse styrene så det er to par av 10-fots boards og to par av 8-fots boards. Spiker disse parene sammen. Du bør avslutte med fire to-lags brett: to 8-fots deler som er to boards tykk og to lignende 10 fot seksjoner.

•Lay styrene i sine respektive plasser i innlegget forankrer--10-fots stykker i 10-fots-spenn og 8-fots bitene i 8-fot-tidsrommet. Med 4-tommers sidene skal være vendt. Spiker dem på plass ved å sette negler gjennom forborede hullene i innlegget ankere og i styrene.

•Skjære 2-av-6 styrene til 7 fot, 8 inches lang. Spiker disse bjelkene i rammen ved å sette en metall festebraketten over endene av bjelke, setter negler gjennom forborede hullene i bjelke og inn i rammen. Bjelkene blir parallelt med 8-fots span. Det bør være en bjelke hver 16 inches, måle fra midten av en bjelke til neste.

•Legg terrassebord styrene i en skog av ditt valg. Også kan denne rammen tjene som grunnlag for en badestamp eller andre lignende installasjon.

Tips og advarsler

  • Rammen skal tettes for å motstå vannskader.