Hvordan installere en Chicago Trellis gjerde

October 23

Chicago espalier gjerder er en attraktiv måte å effektivt dele din eiendom, å gi uforstyrrethet, komfort og nydelig utsikt fra innenfor. Disse gjerde er, per definisjon, litt gjennomsiktig på grunn av deres diamant-hull konfigurasjon. Om det finnes en rekke stiler og størrelser for denne fekting, følger nesten alle av dem samme grunnleggende design innlegg med espalier delene knyttet mellom stolpene. Installasjonen krever grunnleggende verktøy og trenger ikke noen bestemt erfaring.

Instruksjoner

•Measure delen av hver espalier gjerdeseksjon. Utvide målebånd over plasseringen til fremtidige gjerdet. Merk plasseringen av hvert innlegg basert på måling av hver gjerdeseksjon, forlater akkurat den nødvendige mengden plass mellom hvert innlegg.

•Dig ut a16-tommers hull for hvert innlegg innlegg hull digger. Gjøre hullet litt større enn innlegget. Angi en 3-tommers lag med grus i hullet. Sette post i hullet. Angi på snekkerens ved innlegget og justere deretter for å sikre at det er rett. Fyll hullet rundt innlegget med betong. Gjenta for resten av innleggene. La betong tørr i 48 timer.

•Plasser et espalier delen mellom hvert innlegg. Angi på snekkerens over delen gitter å plassere delen slik at det er helt nivå. Bore et hull gjennom slutten av espalier og inn i innlegget, med en tre borekronen litt mindre i diameter enn de tre skruene. Legge til ekstra hull i espalier og post, avstand dem hver 12 inches langs innlegget.

•Sett en 3-tommers galvanisert tre skruen i hvert hull i espalier og i innlegget. Trekk hver tre skruen halvveis, og trekk dem helt å fullt installere delen espalier. Gjenta for resten av gjerdet.

Tips og advarsler

  • Maling eller flekker gjerdet med utendørs, allværs-maling. Legge til et minimum av tre lag med værbestandig fugemasse å beskytte gjerdet og redusere hyppigheten av retreatments.
  • Ikke stå eller klatre på gjerdet panelene eller innlegg.