Hvordan installere en Cape Cod gjerdestolpen

January 15

Cape Cod gjerde selskapet er en gjerde installasjon selskap med to steder: i Massachusetts, og den andre i Connecticut. Selskapet installerer vinyl, tre og metall gjerder rundt New England. Hvis du har et Cape Cod gjerdet innlegg som du ønsker å installere selv for å spare penger på gjerdet installasjonen kostnadene, kan du gjøre det med noen verktøy og noen vanlige byggematerialer. Alt du trenger er en ettermiddag.

Instruksjoner

•Sett på skinn hanske og grave en 2-fots dyp, 8-tommers bredt hull i bakken med innlegg hull graveredskap. Bruke et målebånd for å få dybde og omkrets rett mens grave.

•Rull en trillebår ved hullet der du installerer din Cape Cod gjerdestolpen.

•Sett 1 del sement i trillebår, etterfulgt av 3 deler av sand. Strekke en slangen fra en stuss til trillebår og fukte tørr sement og sand.

•Mix sement og sand grundig med en morter hakke til lime-like. Våt ikke ingrediensene mer eller betongen vil ikke kurere skikkelig, bli svak støtte Cape Cod gjerdestolpen.

•Slipp Cape Cod gjerdet innlegget i hullet og Midtstiller den i hullet. Har noen hell mørtel blandingen i hullet, rundt Cape Cod gjerdet innlegget mens du jevn innlegget. Hold innlegget stødig ca 5 minutter når hullet er fylt.

•Let betongen mørtel tørke i 24 timer eller mer før tilbakefylling toppen av hullet for å dekke konkret footer med en spade, knytte gjerde til Cape Cod innlegget. Gjenta den samme prosessen å installere andre Cape Cod gjerdet innlegg etter behov.