Hvordan installere en Cap singel

February 23

Hvordan installere en Cap singel

Cap Helvetesild er utformet med en topp i midten til å passe ryggen av gavl tak. De er den siste komponenten av taket å gå på, med rader av Helvetesild på hver side installert innen en tomme eller to på toppen. Siden du trenger å arbeide langs toppen når installere cap helvetesild, sikkerhet er en viktig faktor, så planlegger prosjektet når du har god tid. Dette vil holde deg fra rushing, som kan føre til unødvendige feil eller skader.

Instruksjoner

•Climb på taket og sitte med kne på hver side av taket toppen, mot slutten av gavl og innenfor armlengdes avstand til den. Passe den første cap singel, med flat kanten justert etter kanten av gavl. Overlappe bunnkantene på hver side på det installerte Helvetesild ca 1 tomme for å kaste vann.

•Nail gjennom tilbake hjørnene av singel med 1 1/2-tommers taktekking negler med gummi skiver. Spiker fra slutten av gavl. Kjøre neglene med en 20-unse hammer for best resultat. Bruke to negler tilbake halvparten av singel på hver side av taket. Overlappe neste singel på først, om halvveis over og dekker den nagle halvparten av første hetten singel. Spiker denne grus på plass som først.

•Continue legge helvetesild, arbeider mot midten av taket. Stoppe en tomme eller to mindre enn midten og flytte til motsatt gavl fra der du startet. Installere cap Helvetesild langs ryggen, fra dette motsatt gavl. Overlapping og nagle hver grus i sted, arbeider mot midten til en stilling overfor og lik til siste singel på den andre siden.

•Passer en grus over endene av to rekker av Helvetesild møte på senteret. Spiker gjennom hver av de fire hjørnene av grus for å feste den. Kjøre neglene i fast til hodene er flush å forhindre det løfte, siden denne singel er "keystone" stykke ryggen, dekker de åpne endene til begge rader.