Hvordan installere en Cap på en buet støttemur

October 1

Bygge en støttemur i hagen eller rundt landskapet serverer flere formål, gir en dekorativ tillegg, en effektiv kantlinje som holder jorda på plass mens fuktighet avløp gjennom, og enda flere sitteplasser rundt terrassen eller Grill området. Capping av disse støttemurer bidrar til å legge til en dekorativ finish, samt hindrer ugress vekst gjennom veggen og et stabilt system i tilfelle noen gjør sitte eller stå på veggen. Caps kan være vanskelig å installere på en buet vegg, men, som cap bitene er generelt stein blokkerer, men forsiktig kutte vil sikre en fast og dekorative topp på veggen.

Instruksjoner

•Still en cap stein brikke på en ende av beholder veggen. Center stykket på veggen. Fordi veggen er buet, kan cap stykket overheng veggen i noen områder.

•Se omrisset av veggen på hetten stein stykket med en mason's stift. Kjøre fargeblyanten langs bunnen av cap stykket mot veggen på begge sider. Dette skaper en sporing av veggen der hetten er å sitte for riktig dekning.

•Still hetten stein stykke forsiden ned på tabellen med en diamant blad våt så, slik at den merkede linjene vender oppover. En av markeringene på linje med sagblad; denne typen blad er spesielt designet for å skjære gjennom stein.

•Ikke vernehansker, vernebriller og en støvmaske når kutte stein for å beskytte deg mot skade. Aktivere så og sakte skjære gjennom hver merking linje i sin tur, forming hetten stein til nøyaktig kurve og formen på veggen. Fortsett til du har formet steinen.

•Bruk en meisel og hammer å barbere av noen skarpe kanter eller avrunde hjørnene hvor straight så følge kurven på veggen. Forsiktig score og meisel langs kanten av hetten stein opprette finere kurvene figurtypen til veggen.

•Still hetten stein tilbake på veggen for å kontrollere at hjelmen passer. Når du har steinen helt kuttet og meislet figuren, fjern stein igjen.

•Spread to tykk perler av landskapet blokkere Lim over overflaten av veggen der hetten vil sitte. Dette vil holde lokket på plass og tillate den å bedre støtte vekt.

•Plasser lokket tilbake på plass over limet og forsiktig vrikke den å det bånd til landskapet limet. Gjenta målingen, skjæring, chiseling og liming for hver cap blokk til veggen er fullført.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke eier en diamant blad våt så, leie eller kjøpe dem fra leverandører eller jernvareforretninger.
  • En annen dekorative touch, vurdere overlappende kantene av dekslene av en tomme på hver kant. Dette er en design detalj som er fullstendig opp til deg.