Hvordan installere en bassenget Skimmer

November 21

Over bakken bassenger kan være like spennende og morsom som i bakken bassengene. Men kommer mange over bakken bassenger ikke med rengjøring produkter som mange i bakken bassengene følger med. En bassenget skimmer gjør jobben med å rense alle basseng mye lettere. Det er mulig å installere en skimmer i en over bakken pool. Alt som trengs er noen verktøy og en ettermiddag.

Instruksjoner

•Kontroller at bassenget er nivå. En bassenget skimmer vil ikke fungere i et basseng som ikke er nivået. Mål avstanden rundt bassenget fra toppen av bassenget til Vannstanden. Forskjellen rundt bassenget skal ikke større enn 1 tomme. Hvis det er større, må å presse skitt under siden av bassenget som er å heve den. Tømme vannet nedenfor nivået til skimmer.

•Plasser skimmer på siden av bassenget. Hvis bassenget er rund, Velg en plassering fra stiger og andre pool utstyr. Linje bassenget skimmer opp noen inches under overflaten av vannet. POKE to hull inn i bassenget fra utsiden med syl..

•Sett skimmer frontplaten inne bassenget og delvis skru inn i hullene som du slo inn i bassenget veggen. Installere pakninger som fulgte med skimmer over side av bassenget på utsiden. Knytte til frontplaten.

•Partially skru alle andre skruer på frontplaten. Dette kan kreve deg ekstra hull i siden av bassenget veggen. Kontroller at pakningen er riktig justert og strammet. Stram resten av skruene som mulig.

•Skjære en åpning for skimmer fra innsiden av bassenget. Bruk høvelen for å klippe veggen fra innsiden av bassenget. Lagre stykke bassenget muren. den kan brukes for lapp senere. Hvis det ikke er noen synlige metall brikker fra pakning eller skimmer, pels blank med neglelakk. Dette vil hindre rust oppstår.

•Fyll bassenget til over nivået på bassenget skimmer. Kontroller for lekkasje. Hvis det er noen lekkasjer, og stram deretter skruene litt mer. Hvis dette ikke løser problemet, må du installere pakningen.

Tips og advarsler

  • Installer ikke en separat skimmer hvis bassenget du eier allerede har en skimmer system bygget i.