Hvordan installere en bassenget Skimmer boks

August 30

Hvordan installere en bassenget Skimmer boks

Hver bassenget bør ha en skimmer fjerne insekter, pollen, løv og annet rusk fra vannet. Du kan installere en skimmer boks på over bakken bassenget med noen enkle verktøy. Sett enheten om halvveis opp vannlinjen side av bassenget for å tillate den å sirkulere vannet. To sel hindre lekker. Avløp for å beholde beholderen kjører er koblet til utsiden av bassenget.

Instruksjoner

•Look i skimmer kit for en mal. Noen kits inkluderer disse papirførerne til å klippe hull for skimmer i bassenget veggen.

•Drain vann fra bassenget før vannstanden synker bare under der skimmer skal installeres.

•Hold skimmer eller malen til ytterveggen av bassenget. Med et permanent markør, spore rundt skimmer eller mal disposisjon direkte på ytre bassenget veggen. Merk plasseringen av hullene.

•Bruk en barberhøvel eller kniv til å kutte ut formen på beholderen i bassenget veggen. Pass på å skjære gjennom bassenget veggen og fôr. Forkaste materialet du klippe ut. Hvis boksen bassenget skimmer ikke passer sikkert inn i hullet, klippe bort mer bassenget veggen og fôr fra sidene av slik at det passer.

•Drill inn i veggen lage hull for skruer, følger merkingen. Sette plassholder skruene i hullene å holde vinyl duken seg under vekten av vannet.

•Plasser skimmer på ytterveggen, stilt opp med skruehullene. Sette plassen, gummilisten som følger med i pakken mellom boksen skimmer og veggen, slik at det er klemt tett mellom dem. Fjern skruene som place-holder, og kjøre i ekte skruene fra innsiden av bassenget. Skruene vil utvide gjennom vinyl fôr og bassenget vegg og i skimmer enheten.

•Sett frontplaten segl følger med i pakken mot indre bassenget veggen. Line opp skruehullene. Denne seal er samme størrelse og form som frontplaten. Plass forplaten mot selen, slik at selen er mellom frontplaten og indre bassenget veggen.

•Stasjon skruer gjennom frontplaten, liner, basseng veggen og skimmer enhet. Stram sikkert. Legge til vann inntil vannet er halvveis opp skimmer åpning.