Hvordan installere en Baldwin lås

June 28

Baldwin er en USA-baserte døren og maskinvare. Selskapet skaper produkter for både boliger og kommersielle markedet, og er kjent for sitt brede utvalg av elegante, høykvalitets locksets. Baldwin inngangen hånd apparater er en av de mest populære låsene for huseiere. Disse enhetene er installert på inngangsdører, og har både en sylindrisk og deadbolt lås for ekstra sikkerhet og beskyttelse. De fleste DIY huseiere finner de kan installere disse låser i bare noen få timer med grunnleggende verktøy og gjeldende lås maler.

Instruksjoner

•Fjern papiret låse malen fra pakken og feste det til døren. Disse malene er vanligvis selvklebende, og inneholder informasjon som viser hvor de skal plasseres på døren. Baldwin hånd apparater, bør senterlinje av malen være på 38 inches over ferdig gulvet.

•Bore tre store hull i døren i samsvar med plasseringene vises i malen. Disse hullene vil stille opp med hullene merket som A, B og C på Baldwin maler. Bruk et hull så til disse kutt.

•Bruk litt spade å bore en tomme hull langs kanten av døren for å imøtekomme deadbolt og klinke bolten. Disse hullene skal bare legges på toppen to hullene (A og B), og ikke på bunnen åpner (C).

•Sett deadbolt i øvre hullet. Bruke et verktøy kniv til å nøye score rundt ansiktet plate på kanten av døren. Ta deadbolt og sett klinke bolten i midten hullet på døren. Score rundt ansiktet plate denne lock med verktøyet kniv. Fjern denne låsen fra døren og sett det til side.

•Chisel ut scoret området bruker en hammer og meisel. Treet må være meislet dyp 5/32 tomme til ansikt platene låser. Arbeid nøye for å unngå skade rundt tre.

•Drill pilot hull for alle andre skruer og skruer som vist på malen.

•Sett deadbolt i topp hullet (A). Kontroller at ansiktet platen passer inn i hullet du meislet slik at platen er jevnt med kanten av døren. Bruk skruer som fulgte med låsen feste deadbolt sted langs ansiktet platen. Gjenta denne fremgangsmåten for å installere komponenten klinke bolt i midten hullet (B).

•Monter interiør låsen trim som kobler låsen på hull B til åpningen på hullet C. Hold dette trim i stedet for hånd, deretter legge utvendig trim på den andre siden av døren. Koble de to enhetene sammen ved å sette inn sylinder halen i spindelen. Kontroller at tommelen sperren foran døren passer under kategorien i hullet C. Placing låsen over kategorien hindrer døren fungerer. Skru trim på plass på hver side ved hjelp av festene følger med låsen.

•Installer på dørhåndtak eller spaken på innsiden av portåpningen. Sovrapponetelo spindelen på interiør trim og stram den på plass med en Allen fastnøkkel.

•Throw deadbolt så bolten er fullt utvidet. Sett ring rundt sylinderen, deretter installere denne enheten på døren. Line opp halen arb sylinderen i sporet i deadbolt låsen, og fest den bakre platen til den indre delen av døren. Fest de to sidene på plass med skruer. Legge til tommel-sving platen i den indre delen av deadbolt låsen, og skru dette på sted også. Teste deadbolt å sikre at det fungerer før du fortsetter.

•Bruk malen strike å skjære hull i rammen til å betjene både deadbolt og klinke bolt. Meisel rundt tre ut slik at du kan montere streiken plater flush til rammen. Lukk døren og test lås for å sikre at det fungerer, så fjerne og kast malene.