Hvordan installere en avløp ventil

July 4

Hvordan installere en avløp ventil

En rørlegger ventil er en liten avstengning eller cut-off ventil installert på vannforsyningen linje som leverer vann til vask, vaskemaskin, badekar eller toalett. Installere avløp ventiler er en oppgave som kan inneholde eller hindre vannskade. Ventilene kan brukes til å slå av vannet på et område hvor avløp lekker, behøver reparasjon eller må skiftes. Dette kan forenkle fremtidige rørlegger reparasjoner gjør det ikke lenger nødvendig å slå av vannforsyningen til hele huset og fjerning av vann i linjene.

Instruksjoner

•Vri den viktigste vannforsyning til huset. Fjerne vannet fra linjene ved å slå på alle kraner inne i huset.

•Bruk en fastnøkkel til å fjerne vannforsyning røret. Løsne mutteren 3/8-tommers komprimering og fjerne den. Bruk en basin skiftenøkkel for å fjerne den andre enden av vannforsyningen linje.

•Grasp rør stub stikker fra veggen med en pipe skiftenøkkel. Fjerne kortet med en skiftenøkkel. Bruk en stålbørste fjerne herdet rørleggers limet fra rør trådene.

•Apply rør felles sammensatte til rør trådene og skru ventilen på røret. Holde røret stubben med en pipe skiftenøkkel og bruke en skiftenøkkel for å stramme ventilen.

•Apply rør felles sammensatte til trådene i ventilen, og fest en fleksibel forsyning rør. Koble den andre enden av røret til kranen og stramme med en basin skiftenøkkel.

•Vri på den viktigste vannforsyningen til huset. Sjekk ventilen for lekkasje. Slår ventilen og prøve for å se hvis det stopper vannstrømmen. Aktivere ventilen tilbake og se ventilen igjen. Din avløp valve er nå installert.

Tips og advarsler

  • Bruke en bøtte for å fange noe vann som forblir i supply linjen. Rydde opp noen søl umiddelbart for å hindre vannskade.