Hvordan installere en avhengighet overføring bryteren

July 18

De fleste hjem opererer i dag kommersielle kraft. Ved strømbrudd, var en metode nødvendig for å koble en ekstern generator til huset strøm panelet og kunne bytte mellom generator og kommersielle kraft. Denne oppgaven er vanligvis håndteres av en strømbryter for overføring. Denne bryteren kan være manuell eller automatisk. En automatisk svitsjen er utformet for å automatisk bytte til generator strøm ved kommersielle strømbrudd. Installere en strømbryter overføring krever koordinering med selskapet strømforsyningen.

Instruksjoner

•Monter overføring bytte 18 inches fra strøm panelet med en skrutrekker og monteringsskruene. Bruke en drill til pilot borehull vil gjøre montering enklere. Slå av strømmen til strøm panelet. Bruk en skrutrekker til knockout en av knockout hullene i bunnen av strøm panelet. Før utgående kabel fra bryteren overføring til strøm panelet og presse ledninger opp til strøm panelet.

•Locate grønn og hvit ledningen fra bryteren overføring. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av hver ledning. Koble disse trådene til bakken-nøytral baren i strøm panelet.

•Decide som kretser i strøm panelet må gå gjennom overføring bryteren. For eksempel: en fryser krets går vanligvis 120-volts krets. Finn den strømbryteren og slå den av. Koble den svarte ledningen fra at strømbryter. Hver svitsj med overføring bryteren har to ledninger. Den første tråden første overføring bryteren kobles til svart wire du bare frakoblet og bruk en plast vri cap for å sikre skjøte. Neste, ta andre ledningen første overføring bryteren til kjøleskapet overbelastningsbryteren du fjernet den opprinnelige svart wire. Kjøleskapet er nå koblet til den første overføringen bryteren. Hver overføring bryteren er koblet for å opprettholde en bestemt krets. Dette oppsettet er for 120-volts kretser bare.

•Locate noen 240-volts kretser som må opprettholdes. Disse kretser håndteres på samme måte som 120-volts kretser bortsett fra at de krever to overføring svitsjer per 240-volts krets siden en 240-volts krets bruker en dobbel breaker. Behandle dobbel breaker som to 120-volts kretser.