Hvordan installere en automatisk bassenget renere

March 13

Hvordan installere en automatisk bassenget renere

Automatisk pool rensemidler er en praktisk måte å vaske svømmebassenget. Automatisk pool rensemidler krever ingen manuell arbeidskraft og rengjør effektivt. Bassenget renere er designet for å flytte rundt bunnen av bassenget mens koblet til bassenget skimmer. Bassenget pumpen oppretter sugekraft til renset, sikre at alle skitt og debris er plukket opp. Det er viktig du skal installere og konfigurere automatisk bassenget renere.

Instruksjoner

•Fjern skimmer kurven fra skimmer enheten og fjern rusk i kurven.

•Koble hver slange stykke til slangen er lenge nok til å nå bassengområde. Koble enden av slangen til automatisk bassenget renere hodet.

•Submerge automatisk bassenget renere hodet i vannet. Slå på bassenget pumpen og tillater vannet å strømme gjennom systemet. Ta den åpne enden av slangen og sett den til en retur jet ventil. Tillate renere slangen å fylle med vann. Dette vil tømme alle luft fra slangen og sikre riktig sugekraft. Deaktivere bassenget pumpen.

•Kople den åpne enden av slangen til bassenget skimmer. Slangen vil passe inn i bunnen av skimmer. Kontroller at leder av enheten forblir neddykket i vannet hele tiden.

•Vri bassenget pumpe. Dette starter filtreringssystem og tillate automatisk bassenget renere å rense bassenget.