Hvordan installere en asfalt Shingle taket

March 26

Hvordan installere en asfalt Shingle taket

Asfalt Helvetesild er en av de mest prisgunstige og brukte taktekking materialene i USA. De er laget av tynne ark belagt med asfalt og samlet materialer. De nyeste asfalt Helvetesild er selv laminert med beskyttende belegg for å øke holdbarhet og beskytter mot fuktighet trenger inn. Asfalt shingle installasjon krever bare grunnleggende verktøy og utstyr, som gjør det en enkel prosjekt for mest DIY huseiere.

Instruksjoner

•Fjern alle gamle taktekking materialer og reparasjon løs eller skadet deler av taket vindsperre. Kontroller at alle blinkende materialer er på plass. Dekk hele taket overflaten med filt eller vanntetningsmembran. Velg en vanntettingsmembraner materiale kompatibel med Helvetesild du vil bruke.

•Nail kanten blinkende til takskjegget for taket. Bruke 1 1/4-tommers galvanisert negler hvis du installerer direkte til taket vindsperre, eller 1 1/2-inch nails hvis du arbeider over eksisterende asfalt helvetesild. Sted negler omtrent 3 inches over takskjegget for taket.

•Skjære kategoriene av en singel for å opprette et forrett stripe. Denne starter stripen reduserer fuktighet infiltrasjon under den første raden i helvetesild. Plasser singel med skjermsiden ned på en jevn og kuttes med verktøyet kniv og en rett kant. Spiker denne stripen slik at det overhangs taket kanten av 1/4 tommers. Gjenta denne prosessen langs raden hele bunnen for taktekking.

•BEGIN installere Helvetesild starter langs nedre hjørne av taket. Bunnen av den første raden i Helvetesild skal overlappe starter stripen helt slik at det også overhangs takskjegget med 1/4 tomme. Sted negler litt over tar linjen i hver grus.

•Installer hver gjenværende rad slik at kategoriene overlapper tjære linjen av hver grus av ca 1/16 tommers. Du begynner hver rad, kuttet hver grus til en litt annen bredde slik at kategoriene ikke vil justeres med de andre radene. Dette bidrar til å holde fuktighet fra gjennomtrengende under helvetesild.

•Continue installerer Helvetesild slik at du overlapper hoftene og åsen linje. Spiker Helvetesild langs ryggen slik at de bøye over åsen og dekke dem med ridge cap Helvetesild designet for å passe profilen til taket ditt.

Tips og advarsler

  • Alltid ta ekstra forsiktighet når du arbeider på taket. Unngå å arbeide på vindfulle dager og bruk seletøy eller andre fallsikring enheter når det er mulig.