Hvordan installere en Aqua kjøkken tappekran

July 1

Aqua kilde kjøkken kraner er et populært merke av kranen. De er huset merke for Lowes oppussing butikker. Det kan være vanskelig å finne reservedeler for Aqua kilde kraner, så utskifting av hele kranen kan være det eneste alternativet. Installere noen av Aqua kilde Kjøkkenarmaturer gjøres på samme måte som å installere mest andre kjøkken kraner.

Instruksjoner

•Fjern alle elementene fra kjøkkenet synke for å gi deg selv god arbeidsplass. Slå av ventilene under vasken helt til høyre for å slå av strømmen av vann til kranen.

•Unfasten vann slanger fra kranen stammer bruker en skiftenøkkel. Løsne tappekran nøtter under vask bassenget med en basin skiftenøkkel. Basin skiftenøkkel er spesiallaget for å passe opp under vask bassenget og gjør jobben mye enklere.

•Trekk gamle kranen på vask toppen og ren området der den ble plassert med en skure pute og parabolen såpe.

•Sett den nye Aqua kilde kranen så kranen stammer pinne gjennom hullene i vask toppen. Fra under vasken, fest tappekran stilk nøtter bruker basin skiftenøkkel. Skru vannforsyning slangene for tappekran stilkene, sikre at varmt vannslangen er festet til varmtvann stammen og kalde slangen til kalde stammen.

•Vri på vannforsyning og test kranen.