Hvordan installere en 4 fot Vinyl bassenget gjerde

August 16

Hvordan installere en 4 fot Vinyl bassenget gjerde

En 4-fots vinyl bassenget gjerde er reist hovedsakelig av sikkerhetsmessige grunner. Gjerdet, når i stedet, holder små barn og kjæledyr inn bassengområdet unsupervised og falle i bassenget. Sammen med sikkerhet legger gjerdet til utseendet til bassengområdet. Med vinyl finnes det en rekke innlegg former og gjerdet farger. Vinyl er også et lite vedlikehold materiale, så når du har bygget gjerdet sporadisk vask er alt som trengs for å holde det ser ut som nytt år.

Instruksjoner

•Measure lengden på vinyl gjerde panelene. Disse panelene kjøre mellom gjerde innsatsen og danner hoveddelen av gjerdet. Måle bredden på gjerdet innlegg.

•IDENTIFY ønsket linjen av gjerdet, kjører tre innsatsen i bakken for å merke den. Angi en laser på gjerdet linjen å gi en guide for innsatsen plassering, etter laser til å opprette rett gjerdet. Bruk en hammer til å kjøre innsatsen i bakken om lag 3 inches dyp. Bruke lengden på panelene pluss halvparten av bredden på vinyl innlegg plass stakes å plassere en innsats i hva som vil bli fencepost posisjon. Kjøre et stykke streng mellom tilstøtende innsats, knytter strengen til innsatsen toppen med en thumbtack å gi deg en visuell representasjon av hvor gjerdet. Inkluder en del for porten, måle hvor gate og gateposts og legge til 2 inches å gi plass til installasjonen maskinvare, før du plasserer innsatsen for å merke innlegg posisjoner.

•Dig hullene for innlegg i bakken med en post hull digger. Gjør innlegg hull 10 inches i diameter og strekker seg til dybden angitt av din lokale byggforskrifter. Du kan kontakte en building inspektør for å fastsette nødvendig, som strekker mye frost laget for din region. Legg til 6 inches i dybden for en grus laget i bunnen for å hjelpe avløp. Legg til 6 flere inches innlegg hull ved porten for litt mer styrke i å holde innlegg på plass.

Sette inn det første innlegget, begynner i den ene siden av gate. Fyll bunnen av innlegget hullet med 6 inches av grus. Bland en bunke med rask-innstillingen betong i en stor bøtte og så helle betong i hullet, fylle den opp. Lavere innlegget i hullet, sentrert i betongen, og trykk det på plass slik at betongen stiger i sentrum av Polen. Skråningen betongen rundt foten av Polen bort for å hjelpe med drenering. Kontroller at innlegget er lodd ved å plassere en snekker nivå mot to tilstøtende sider. Juster den etter behov. Sjekk innlegg et sekund før betongen setter helt i tilfelle ytterligere justeringer er nødvendig. Vent til produsentens anbefalte tørketid før du legger til panelene mellom stolpene.

•Measure avstanden monterer mellom på gjerdet paneler, og deretter bruke målingene til å plassere monteringsbrakettene på vinyl innlegg. Skru rail klammeparentesene for paneler til gjerdet innlegg på sidene av innleggene langs panelene vil kjøre. Skru brakettene på plass ved hjelp av skruene anbefalt av panelet produsenter. Knytte en skrue satt til en elektrisk drill til kan du raskt sette klammeparentesene inn i skinnene. Kjøre en konstruksjon med et nivå over det mellom skinnene når du har satt i parentes i det første innlegget å gjøre visse at tilsvarende brakettene på tilstøtende innlegget er nivå, gir deg et nivå gjerde.

•La gjerdet paneler i parentes og sikre paneler på plass med skruer slått gjennom parentesene og i panelene. Bruk den samme metoden for å installere panelene rundt bassenget. Behold alle paneler nivå med hverandre for ryddighet, med mindre på en skråning; der bruk en trappet mount, med ett panel litt høyere eller lavere enn neste etter skråningen.

•Skjære to 2 x 4-tommers styrene til samme høyde som gateposts bruker en snekker så. Plass styrene innenfor stolpe for styrke. Bore hull i innlegg for gate hengslene, og så skru hengslene på plass med hengsel opphold skruer. Installere låsen for porten til den motsatte gatepost bruker klinke skruene. Skru porten på hengslene å fullføre sin hengende.

•Skjære alle innlegg til en høyde på 4 fot med en baufil. Plasser vinyl selvklebende på indre av innlegget caps og skyv caps over kuttet innlegg. Hold hvert cap i stedet for 10 sekunder å sikre det på plass. Fjern overflødig lim. med en fuktig svamp å fullføre installasjonen av gjerdet.

Tips og advarsler

  • Ikke lim på tent innlegget caps, som de vil kreve periodisk fjerning for batteribytte.