Hvordan installere en 2-tommers PVC dusj drenerer

February 26

Installere PVC kloakkrør for en dusj er en ganske enkel prosess når du sørge for at de viktigste kloakknett er tilgjengelig utnytte. Problemer kan oppstå hvis det er lite plass til å krype i til under gulv bjelkene, og det er alltid best å sørge for at du først kan arbeide i den trange plassen før du starter jobben.

Instruksjoner

•Skru mutteren og gummi skive fra bunnen av dusjen renne montering og bruke litt rørlegger er kitt rundt undersiden kanten øverst på avløp montering. Slipp montering i hullet i dusjen base (putty bør være mellom dusjen base og dusjen renne passende). Fra under, plassere gummi skive og mutter på montering, og stram.

•Skyv et stykke 2-tommers PVC kloakknett (ca 12 til 16 inches lang) opp i dusjen renne passer nedenfor (ikke lim noe ennå). Deretter legge en P-trap (med lange røret peker) opp til kloakk linjen, ved hjelp av en 2-tommers kopling. Velg den andre enden av P-trap mot i eksisterende kloakken linjen.

•Arbeid vei mot den eksisterende kloakknett, kutte linjen og legge til koblinger som kreves. Kontroller at du kobler vent linjen til i kloakken linjen, som stipulert av lokale arbeidstillatelsen kontoret. Når du kommer i eksisterende kloakken linjen, trenger du en større kopling diameteren på den eksisterende kloakknett som også har en 2-tommers "tut" for den nye kloakk linjen skal knyttes til.

•Skjære i gamle linjen og koble den nye kloakk linjen. Kontroller at nødvendig graderingen er riktig, og hvis nødvendig forkorte 2-tommers linjen som skyves vertikalt opp i dusjen renne montering.

•Kontroller at den nye PVC-linjen er riktig før grunning og liming hver kobling i stedet. Stroppen den nye linjen til bunnen av bjelkene for støtte, om nødvendig. Tørk bort eventuelle overskytende rørlegger er kitt fra toppen av dusjen renne montering.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du vet lokale bestemmelser for avstanden mellom gass vent linjen og dusj kampen.
  • P-feller er formet for å holde vann som fungerer som en barriere mellom hjem og kloakken gasser.
  • Den nye 2-tommers PVC kloakknett bør ha en nedadgående gradient underveis mot i eksisterende kloakken linjen. Dette gjør tyngdekraften til "push" kloakk vann ned pipen. Nødvendig graderingen kan være forskjellige i visse områder: Sjekk med lokalt tillate kontor for å finne nødvendig graderingen.
  • Etter grunning hver joint, vente noen minutter før lime; holde hver limt felles sammen for 30 sekunder å tillate den å obligasjonslån godt.
  • Har på hånden en tilførsel av ulike 2-tommers PVC koblinger: straight, 30, 45, 60 og 90 graders koblinger.